Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


I'm not normal. I'm stress. I'm not okay, okay? ASDFGHJKL



Well hello there HomoSapiens. Wanna knoe something ? Yaa, yaa, just read dear fellas.


Saya sangat stress, ASDFGHJKL. Malam tadi SuperShow3 tak pergi, ASDFGHJKL. Tak dapat jumpe Heechul, ASDFGHJKL. Homeworksss pulak tak siap habis, ASDFGHJKL. Bila try buad mule laa nak blank kan diri, ASDFGHJKL. Masa online tak blank pulak, ASDFGHJKL. Blog pon dah makin hodohsss and tak ter-urus, ASDFGHJKL. Tak chat dengan abang pon cuti seminggu niy and saya amat sangat gilaaaa sedih okayy, ASDFGHJKL. Saya dah menjadi semakin abnormal, ASDFGHJKL. No MP3, no life in hostel babe, ASDFGHJKL. Esok balik SAMURA, ASDFGHJKL. Jumpe lagi ehh korang akhir bulan April naty insyAllah :) . Err actually tujuan utama balik SAMURA adalah untuk copy tugasan rakan sekelas mase prep malam dan perangai ini sangatlahh ASDFGHJKL. Kecewa dengan diri sendiri, ASDFGHJKL. Tambah stress lagi ni, ASDFGHJKL. Jerawat yang sedia ada pon makin bertambah banyak. Bagosssssssssss -___________-"


ASDFGHJKL , DAH BYE !

No comments: