Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Hohemjay holiday !


Assalamualaikum para pembaca penonton pelanggan peminat dan segala 'PE' lagi lahh.

Phewww~ Harini baru laa datang mood nak post entry. Kalau hari lain tu, wasalam jelah. Bersyukur kita kepada Allah pada hari ini dan selamanya sebab diberi kurniaan cuti selama dua minggu. Guahaha. Bahagio tak bahagio tuw ? Bahagio lah jawab ehh kan. Tapi tak bahagio mano pong. Homwek bergunung tuw cemano nak bahagio ? Sapo nak tulun tu ? Diri sendiri yolah yang menulun kan. Wuu...

Kalau list homwek kat sini pon tak habis agaknye. Banyak gilo macam dah homwek setahun. Dengan folio Chemist nye, esei BM 500+ words and esei BI max 3000 words nye, 4 Bio lab reports PEKA nye. Homwek subjek lain tak crite lagi tu. ASDFGHJKL. Huwaaaaaa~ Okay stop. Err, homwek banyak pon sompek laie den online nihaa. Dengan novel nye yang menimbun tak habis bace lagi. Kang balik SAMURA, ramai pulak yang nak after tuw. Heh, ikhlas tak ikhlas kena kasi pinjam jugak meyh. Walaupon tak rela... Muahaha aku mmg kejam lah. So ? Aku sayang novel aku. Nak buek cemano dah. Ngehh.


Yewp, im a novelholic person. Sejak bila ? Entah. Two weeks ago, maybe ? LOL. Currently in love with Hlovate. Yes, i loveeeeee her/his novels. Tak dapat nak dikenal pasti penulisnye lelaki atau perempuan. What a mystery. Hurm, tapi sekarang baru sedar sejak bace Hlovate.. Banyak ilmu yang aku dapat from these novels. Sangat menarik hati jalan ceritanya. Sangat kait mengait. Aku cerita dekat korang sebab nak share. Bukan nak menunjuk yg aku nie suke novel Hlovate tuu. Buku niy dah lame dah di publish tapi aku jee yang lambat bacew. Hua-hua. Malu tak malu tu ? Ngaaa~


Heheh, ni jelah kehidupan aku kat SAMURA. Tak blaja, buad homwek, prep, bace novel, mandi, makan, tido. And itu je benda berlaku berhari-hari. What a boring life. Huuu, rindu kengkawan lamew. Bile nak meet eh ? Entah. Mimi takde plak tu, dah pergi umrah katenye. Jeles dengan mimi, nak pergi lagi sekali~ Huu~ Erh, ape lagi heh ? Taktau nak cerita ape dah. Fuu~ Till we meet again dears.



& The rest is history...

Noir , Schwarz , Nero , Zwart , Itim , ASDFGHJKL



Bonjour everybadehhhh :)


Abaikan title entry yang comel :) . Ape khabar semua ? Eceh ayat mintak pelempang :) . Yeay cuti empat hari, tapi dah tolak tige hari, tinggal sehari je yakni esok T__T" . Esok balik SAMURA, then jumaat ada mid year exam yang killer :( . Tak mahu exam boleh tak ? Grr, homwek hape pon tak siap lagi. Balik rumah, membuta online makan menggemukkan diri. Tu jelah homeworks saye. HAHA =.="


I miss my friendssssssss. Yes, my old friends :( . Cuti empat hari tak tersempat oleh kami nak berjumpa. Err ayat mcm hapeje -..-" Rindu mereka2 semua. Last jumpa, bulan dua yang lepas. Harinie dah masuk bulan lima haa apecer ? =.=" And, i miss my brother damn much. How is he going in New Zealand right now ? I just don't know :(( Can't wait to see him there insyAllah :)




Extra missed, my Kawad Kaki PBSM team. LOL ayat :P . Serius rindu gilerrr. Killer rindu jugakkkk. HAA-HAA. Cuma gambar je yg mengubati rindu ni. Rindu nak kawad malam2 lepas Al-Mulk sampai pukul 12.30 malam kat bilik rehat lagi. Huhooo dengar macam giler je tapi yes, kami buad semua tu XD . Sokay, bulan tujuh ada Hari KOKO sekolah. Sebulan sebelum bulan tujuh kami akan practice lagi kawad. Yeay ! Sukeeeeee~ Make sure LALAT ade same keyh, our couch plus our supersenior ^______^V . Haaaaa~ :)









Much love, Nuraida Idora :)



Nota kaki : Sayew sudah hitam maaaaa :D ....................... T_________T" ASDFGHJKL