Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Noir , Schwarz , Nero , Zwart , Itim , ASDFGHJKL



Bonjour everybadehhhh :)


Abaikan title entry yang comel :) . Ape khabar semua ? Eceh ayat mintak pelempang :) . Yeay cuti empat hari, tapi dah tolak tige hari, tinggal sehari je yakni esok T__T" . Esok balik SAMURA, then jumaat ada mid year exam yang killer :( . Tak mahu exam boleh tak ? Grr, homwek hape pon tak siap lagi. Balik rumah, membuta online makan menggemukkan diri. Tu jelah homeworks saye. HAHA =.="


I miss my friendssssssss. Yes, my old friends :( . Cuti empat hari tak tersempat oleh kami nak berjumpa. Err ayat mcm hapeje -..-" Rindu mereka2 semua. Last jumpa, bulan dua yang lepas. Harinie dah masuk bulan lima haa apecer ? =.=" And, i miss my brother damn much. How is he going in New Zealand right now ? I just don't know :(( Can't wait to see him there insyAllah :)




Extra missed, my Kawad Kaki PBSM team. LOL ayat :P . Serius rindu gilerrr. Killer rindu jugakkkk. HAA-HAA. Cuma gambar je yg mengubati rindu ni. Rindu nak kawad malam2 lepas Al-Mulk sampai pukul 12.30 malam kat bilik rehat lagi. Huhooo dengar macam giler je tapi yes, kami buad semua tu XD . Sokay, bulan tujuh ada Hari KOKO sekolah. Sebulan sebelum bulan tujuh kami akan practice lagi kawad. Yeay ! Sukeeeeee~ Make sure LALAT ade same keyh, our couch plus our supersenior ^______^V . Haaaaa~ :)









Much love, Nuraida Idora :)



Nota kaki : Sayew sudah hitam maaaaa :D ....................... T_________T" ASDFGHJKL

No comments: