Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


waddehols. ngaaa~



Dear Dream,

Rindu kau laa. Hehee :P
Arghhhh, cuti yang membosankan. Seriously BOSAN. Rase macam nak cerita je la ape aku buad cuti ni. Yang gempak gempak je eh (macam hadooo) -.-


Sabtu minggu first tu kenduri rumah sedara kat Semban. Alahh takat kenduri tunang yoo, takdolah busy mano haih -.- Balik petangnye tu, terus tuka baju hah hamek kauuu kebabom tebongkang je kat bilik tido sampai lah pagi ahad tu. HOKAY bukan pagi, ekceli tengahari ahad tu. LOL, penat lah sangat kan kenduri tu. Hemm, meybe sbb sebulan dok SAMURA perah otak for mid year exam tiap2 malam stay up smpai 1.30 pagi tak hingat dunia study last minute. Hamek kauu mmg la balasan. Tu tah result cemano den pon taktau lah. Ngaaa~ No comment. Tettt !


Homwek bergunung. Yessss, that's it ! Benda yang paling aku benci and nak aje aku haramkan dekat dgan aku seumur hidup. Macam boleh -.- , but seriously ehh ANTI. Dengan aku ni yang jenis suke buad semua bende last minute, homwek pon buad last minute lah. First week tu mmg aku relax habis laa mcm budak lepasan SPM je. Relax dengan novelnyee laptopnyee MP3-nyee lalala~ kan. HOH, bahagie woih hidop klau tetiap hari cenggitu. Tapi nak buat cemano kan, life must go on dgan benda berfekdah jugak. Klau takat goyang punggung termenung pandang syiling, apo pon takdapek kan. Fuu~


SO, this is it ! Week two, barulah terhegeh-hegeh terkedek-kedek nak buad homwek. Mmg TAK laa kan nak siap homwek tuu. Semalam, khamis baru start buad folio Chemist. Hamek kauu nak monangih ghaso eh tak tido mlm buad folio *muke serius* . HOKAY, naseb baek dah siap. Ngaaa~ WOIH, kalau takat copy paste tu boleh lah kan "AHAHA KERJA SENANG JE NI" tapi aku ni haa HANDWRITING hokay. Adelah jugak tersemput-semput pen aku tu kngkadang kua dakwat kngkadang tak. Adehh... -.-"


Now, Jumaat. Malam Jumaat dah pon. Baru nak start buad 4 lab Bio report tu. 4 WOIH, bukan 1 or 2. Bile ingat psl Bio, teringat Addmaths. Bile teringat Addmaths, teringat essay BI. Bile teringat essay BI, teringat pulak esei Sejarah yg aku tinggalkan. Hailaa... Memang tak sempat la aku nak siap niy. Risau seyh pasal essay BI yg nak 3000 words dgan Addmaths yang tak berusik langsung padehal.. ergh, cikgu bgi latihan banyak nak matiy laa. Period first isnin tu Addmaths pulak tu. Matiy la aku cemni kan @__@" And the rest... aku buad time prep mlm nanti lah. FOR SURE kedengaran lah semua bunyik cengkerik belalang pepatung semua memalam tu. Semua senyap jee nanti nyiapkan homwek memaseng kan. Tak cayo ? Meh bet sini. HAHA -.-"


Malam ni takdapat stay up sampai Subuh mcam semalam lah kan. Esok ade kenduri kat Kajang. Adehh... Kalau buleh mmg TAK laa kan aku nak join kenduri tu. Tapi nak buek cemano... Dah lumrah dunio orang kene kawin spaye dapat keturunan. BHAHA, apokah melalut =..="


Hoyeh lupaaa, haritu jumpe Nenek Biha dgan Diyana. Hehe, sedeh woih sbb dapat jumpe meke duorang je, kojap yo pulak tu =/ Tapi takpo, cuti akhir tahun nanti jumpo laie yoo klau ade izin Allah. Heheh :D



Bye korang ! Ade mase aku post lagi :)



Much love, Nuraida Idora

No comments: