Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


happy birthday girl :)

i knoe you loveeeeee me dave. ahaha thanksss for the video ! I LOVE YOU TOO :) *LOL perasan -_-"


Assalamualaikum :]

Hey thereeee, korang ape cerita ? Harini dah raya kedua right ? Bestt, tapi kat sini 31 August baru hari raya pertama :) And before lupa, happy birthday doraaa :D Untuk birthday aku harini dapat main snow kejapp sebab jumpaa snow kat tepi jalan hahaha pathetic. Dah masuk summer sekarang ni sbb tu snow pon makin mencair -_-" Now it's almost 11 pm lahh. Kat Malaysia baru pukul 7 kan ? Wuuu, im missing Malaysia already and now im eating tart nenas LOL hihi :D HOKAY taktau nak tulis ape dahh ni. So, here's some pictures for you allss hahaha gedik.


Here, with my ayah and ibu :)


And here, with my abg yg dah hampir stengah tahun tak jumpe *LOL ayat sedih


Sorry sbb SIKIT je gamba. Tengok jelahhhh, banyak songeh pulak baling ni kangggggg hahahaha :D

Err err, pakai sweater buat aku nmpak more gemuks lahh taksukee taksukee. Ngahaha sengal dah kau ni memang bambam lahh doraaaa oii heh no comment ! Hee~ Ade cerita best aku post lagi okayyy. Bye korang and CHEERS :D


p/s : it's cold and im hungry =/ HAHA bye ! :D

No comments: