Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Happy Eid ul-Fitr :)


Assalamualaikum :]

Hee~ Ayah dah start pasang lampu liplap-liplap lepas balik dari Econsave tady and aku rase lampu tu akan ber-liplap-liplap smpai pagi ni sbb takde org yg switch off the light pon? aahaha :) Yeahh dpt lmpu liplap-liplap tu pon sbb aku yg suruh hahaha gedik. Aku mengidam kot? o.O Yelah, kat facebook.. twitter.. blog.. semuanyaa banyak cerita psl pasang pelita laa, buad kuih raya laa, main mercun laa. Aku? sekadar membaca jee ape yg dorang kongsikan sbb aku tak dpt rase ape yg dorang rase :') Abg aku pon takde kat rumah skang ni, so sangat sunyi yer adik-adik. Saya ulang, SANGAT SUNYI KRIK KRIK -___-" hurm, barang pon dah packing. Barang ntuk balik Samura, checked ! Barang untuk fly mlm ni, checked ! Homework, .............. aaaaaaaaaaa KRIK KRIK ("-___-) hehehehehee, biaselahh. Aku, maneje penah nak siap homwek FULL kan. Takat lopong lopong homwek tu adelaa. Okelaa tu dpd tak usek langsung kannnnn hihihi :D

Urmm, tengahari ni sebelum pkul 1 dah kena gerak Seremban sbb nak pegy umah nenek. Petang pulak terus gerak airport lah kot sbb flight aku malam. Around 11 lebeh camtuu tapi dah nak kena masuk luggage sejam or due jam sebelum fly. So people(s) yg mengenali diri ini, silalah rajin-rajinkan diri anda message or call aku awal skit dpd waktu aku fly ehh LOL. Kalau laki, better msg je ehh sbb aku tak main lah call call ni, taksuke :D (haha mcm adeje) . Kalau pempuan, dependsss aku tak kisahhh asal tak bazir kedit aku sgt yee hahahahahaa kejam :D

Korang doakan aku slamat pegy and balik okayh. Insya-Allah aku akan tngkap gmba kat sane sebanyak yg mungkin lahh haha. And aku akan online jugak lahh kot pkai lappie abg aku ngohngeh3 . Sooooo, that's all. Peaceeeee yawwww ^O^V

p/s : SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :)

2 comments:

✖Mizz Yasmin✖ said...

LOL! Have a safe journey and Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

aida idora said...

hee thanks :) you too yasmin ^^