Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


His birthday is TODAY :D


Assalamualaikum :]

Him. Not a crush, not a boyfie and what-so-ever. He is just a brother :) And he IS my brother. To make the story short, today is his birthday ^^ Yeay happy birthday abang ! :)

First thing aku buad lepas bukak puasa and solat maghrib tadi, aku terus online lah. Kempunan punye pasal. Sign in Facebook, scroll down news feed yg berjelaaa tuu and then terus nampak satu gambar yang mule2 tengok je dah mcm "WHOA hensem nye puteh nye comey momey nye mcam orang korea HOMAGASHH pelakon korea baru ke asal aku tak kenal ni??" hamek kauuuu kan dah panjang aku merepek =.=" then aku try la click gmbar tu sbb nak kenal sape plakon korea terbaru lah konon tu kan. HAHA guess what? Gamba abg aku rupenyee. Yes, gmba atas ni lahhh yg korea sangat tuu. WATDE?? kannn~ =.="


Aku mcam HOHEMJII rambut dye dah panjang and dye dah makin chubby :O YEAY aku dah kurus ! x) Dalam gmba tu aku dpt merasakan suasana menyambut birthday dgan kek yg tertepek kat hidung dan jari-jarinye yang x brape nak runcing tu. And akak-akak dalam gmbar tu merupekan besties nyew. Yea, aku kenal akk yg kiri tu tpi yg kanan tu msih undefined :P . Gamba ni di snap mase tengah webbie dgan girlfie die kot. Haa, kot lah aku ta hamek tau :) Skang kami dah same2 chubby. Yeay ! hee~ :D Once again....


HAPPY BIRTHDAY ABANG. HAVE A BLAST IN LIFE :)



p/s : counting the days :)

No comments: