Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Samura rawks !


Assalamualaikum :]

Meet OUR other ayah, abah, papa, papy, father, daddy, appa, abi, Fadzli, Pipette, and of course our KT yang berjaiyaaaaa lagi bergaiyaaaaaaa (^^,) . Ehee~


Nothing much too share actually. Just wanna say that im home !!! LOL, even da lame balik pon sebenarnyee. Harini dah khamis kannn. Pengetua lepaskan pelajar hari rabu sebenanyeee tapi aku baru teringat nak post psl bende tu harini lol. And baru aku sedarr yang kami budak Samura cuti raya awal. WOWZESSSS~ COOLIO KANNNN~?? SAMURA RAWKSS BEBEHHH~!! hahaha lambat lahh aku nii. Aku sorang je kod yg tak prasan kitorng balik awal. Hailaaaa dora -____-"


This week penuhhh dengan SOBS sajeee. Menangis tak tentu pasalll. Tomorrow gonna upload all the pictures taken when we met our alumni last saturday :) And for sure to make this post short,



I LOVE AZAM. I LOVE AZAMUMTAZ. I LOVE YOU. I LOVE YOU. I LOVE YOUUU. GONNA MISS YOU AZAMMMMM~ ILY :) :) :)




p/s : go azam, don't break my heart azamumtaz :)

2 comments:

Cik Nurul said...

sedey,,,kak kirin tade pn

aida idora said...

hehe, takpee. MTK naty kak kirin da janji nak bwk KFC kannn. yeyeyeye :DDD