Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


thanks for being my OTHER HALF :)

Assalamualaikum :]

This is such a longggggggggg post :) HOKAY, there's too many things to share actually tapi tak terluah :) LIFE at SAMURA teaches me everythingggg. I've made sooooo many AWESOMEEEE friendsss there and im happy with that :) kannnn Haziii xP Err even hidup kat SAMURA sangat memenatkan dan membosankan but when im with them, tak terase pon sbenarnye :) Sejak akhir2 nie aku lebih suka turun kelas than duduk dlm dorm. Tak kire lah bile2 ade mase terluang, aku akan trun Azam dgan bwk mp3 then lepak lepak buad homwek tido kat klaz. Hoyehhhh heaven kannn. It's better than duduk dlam dorm mcm tugu and blablabla sila pahamkan sendiri :) and Qiha, please jgn pike lain. I know what you've been thinking and please just shushhhh hahahahahahaa xP


Aku tak tahu mengape dan kenape and why and what's wrong with me yang aku rase sayangggg dengan Azam :) Bukan tak sayang budak kelas+skolah lame, sayang jugak meyh :) But this is different. LOADSSSS of different :) Bile dekat kelas, time sedih... adeje yang datang amek tau and pujuk. Bile nangis2 dalam kelas tu dah biase dahh... adeje yang datang terus peluk tenangkan hati :') Bile sorang happy dlm kelas... jangkit kat satu kelas semuaaa happy :) Bile sorang marah2 and moody dlm kelas... hamek kau satu kelas pon KRIK KRIK senyap taknak carik gado -__-" (yg ni taksuke sgt kann) . Mase aku nangis, ayah akan tanye "Do, nape nie? Nape nangis? WEYHHHH~ asal nangis?" and i was like, geleng je :) . Mase aku nangis jugak, just tunduk bawah and pndang meja. Tetibe our atok which is Haziq tetibe ckp "Aku tau kau dah penat nangis. Aku pun penat tengok kau nangis" and he try to cheer me up and he managed to make me laugh again with his joke and then ckp "yeayy dah gelak, hik2" :') Thanks korang, syg korang gilaa laaa :) Kat skola lame, mane penah ade budak laki amek berat psl aku except that crazy lalalaa Fikhri Amir kannn hahahaha :P


Masuk bulan ramadhan nie, makin erat kot hubungan kitorang? :) Yelah, time rehat manede semua berpusu-pusu pegy kantin or koop sbb nak mkn? Semuenyee lepak dlm kelas jee, buad hal. Borak itu, borak ini, tido, siapkn homwek, nganjing itu nganjing ini, gelak gelak hoho itu hoho ini kannnnnn. Prep petang pon optional. Nak dtg, dtg.. tanak dtg sudehh. Lagilaa heavennnn kannnn :D


And, 14/8 haritu mase prep mlm... kitorang punye baju kelas dah siap. Eksaited nak mati weyyyhhhh :D 15/8 esoknye tuu terus rasmikan baju tu WOOTS. Kitorang pkai bju tu mase prep petang tu. Dtg prep petang tu pon sbb nak hias kelas for this upcoming MerdekaRaya kannnn :) Havoc gilaaa kot petang tuu time hias klaz. Best gilaaa wa ckap sama luuu hahaha. Smpai pkul 5 kot kitorng lepak kelas then balik asrama solat pstu 5.15 turun kelas berkumpul balik then ramai2 pegy bazar kat astaka. Jeng3 dengan bangganya kami turun bazar pkai baju kelas. Rmai jeles kot? HAHA. After dah beli2 terus gerak sama lepak gazebo kubur LOL. Kitorang panggil gazebo kubur sbb gazebo tu sebelah je dgan kubur kat skola aku weehaaa~ xD


Kerja gilaaa kot kitorang buad bsing sebelah kubur. Heh, takde sape marah kan? OHH maybe Allah marah? Err *awkward* -___-" KRIK KRIK. HOKAY... back to topic, err kat mane tadi? Hurmm, oh yeah at the gazebo. Err, nak cite ape psal gazebo? Err *awkward* -___-" KRIK KRIK lagi. HOKAY, stop it ("-_-)


Ohyeah, satu lagi moment yg aku takkan lupekan seumur hidup aku which is SAHUR. Tahun ni bulan puasa, dua kali je aku turun DM(dewan makan) for sahur. Biase sahur kat dorm je sbb malas nak turun. Bayangkanlaa dgn muke selebet mamai2 tuu nak pkai cantik2 turun DM hoh peh-lishhhh lahh kann tak kuasa I youuuuu hahahahahahah. First time sahur kat DM, with Sahi. Die yg dtg dorm pkul 5 kejutkn aku bangun. Haha, sengal dow aku. Dahla dorm die jaohhh, die snggup dtg kejut aku sbb nk tunaikan hasrat aku mkan kat DM masa hari kedua last sahur kat SAMURA lol xP Thanks Sahi :D


And the second time, sahur with Azamumtaz :) I LOIKE~ Malam sebelum pulang bermalam esoknye tuu which is hari selasa, aku ngan Sahi tidur kat bilik study. Yes we did :) Siap bwak jam loceng lagi tauu masuk blik study :P Sumpah best aku ckp. Tak sunyi langsung. Mlm tu bising dgn BGWard yg bukak lagu2 raya and ramai nak buad dedikasi smpai pukul 11 mlm tahuu. Smpai tak ngantuk dah dengar (okay ni tipu -_-) . Ekceli aku teman Sahi je buad kad raya kat bilik study smbil tu aku pon buad la homwek SIKIT hehe :) Punyelah eksaited nak sahur same smpai sanggup tido bilik study je :) Neway, you know what? aku bangga dgn budak laki klaz aku sbb SEMUA berjaya turun DM ntuk sahur terakhir bersama. Im proud of you guysssss tahu? :') And for the girls, ramai lah jugak turun tpi tak semua kannnn. But sokay, korang dimaafkan hahahaha. Our ayah which is Pipette lead us with the doa makan and then we eat dengan rakusnyaa yumm yumm :D no laaahh, kami makan dgn slow menikmati waktu yg ada bersama tu :) and then we all laugh about ayah wearing a spec with kopiah and he really looks like the REAL ayah hihi ^^ so sweet kan? hahahaha comel je bagi aku. ngeee~ ^^, gamba takde plak sbb lupe bwk kemera. Masing2 mamai lah katekan... (acceptable tak alasan ni?) -_-"


Banyak lagi nak cite sebenarnyee tapi klau cite nanti overload pulak blog aku ni kang kann. So, lets meet my AWESOMEEE Azam :)


Meet my gilaaaaaaaaaa, Hazi and she IS AWESOMEEEE yow :DDD


Meet my twin, Sahi and she IS THE X's bebeh hahahaha :D


Meet my best-deskmate-ever, Lisya and she IS COOL~ :O

Meet my history's facy, Maher and she IS BEAUTIFUL :)


Meet my JAUUUUUHHHHHHHHH, Yuyun and she IS HYPERACTIVE ^_^V

Meet him, Razin and he CAN SEE THROUGH MY EYES~~~ *___* hahahahahahaa


Meet him, Azim and he IS THE TALLEST GUY IN AZAM. ouww yes he IS *__*








Ni lagi satu kerja gila aku tak pernah buat which is duduk tetengah jalan -__-" and azim keep yelling at us like there IS a car that wanna hit us from the back i was likee URGHHH, THERE IS NO CAR LAHHHH !!! ("-__-)




We're playing the Penguin attention ! Penguin begins ! game.
aahahahaha I LOIKE~~ :DDDD


And thereeeee, the one who is wearing the green watch. Meet him, Haziq and he IS THE CUTEST ATOK EVER LAHHH sbb die suke gelak camni = hik3 ^___^V ahahahahaa


Meet him, Pipette or his real name, Fadzli and he IS THE GREATEST AYAH EVER ^^







AZAMumtaz'29 is AWESOMEEEEEEE !!!!! jyeaaahhhhh everyone knows that. haha yeah? err, KRIK KRIK hahahahahahahahaa GREATTTTTTT ^O^


video

Here's a video i've made for you Azam. Do view it :) and ohh, LOADS of credits to my Nabihah Nizam hehehehehe :D HOKAY, ILY AZAM ...
THIS MUCH \(^O^)/


HERE, some peace from me to you readers. Thanks for reading ! Roger and out~ ^o^V




p/s : im going to NZ tomorrow. do miss me LOL xD

No comments: