Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


anonymous who ?


Assalamualaikum :]

Permulaan karangan haruslah dimulakan dengan gambar boyfie baruuu yang tak berapa nak baruuu sebenanyee which is korang tau dah sape kann. Tengok muke dah tau. Sape taktau, tu masalah dan kekurangan anda yang harus diatasi. Jangan risau, pakcik Google yang hensem hot lagi melecun pasti bisa membantu anda hewhew :3

Hurm begini, alkisahh.. toibb.. alkisahh.. toibb.. alkisssa..... PANGGG. Kfine stop -_- Camni, petang tadi usha Formspring yang dah bertaun tak bukak maybe ? Fine laa fine, takdela bertaun. Cume berbulan kot ? Bukak2 je, dalam inbox ade 594 soklan tak berjawab. Hahahahaaaamek kauu tah bile nak habis jawab soklan tuw taktau laa. Banyak gilooo vavisss -_- Tu bukan point utama, yang nak ditekankan atau dalam omputeh nye is yang nak diboldkan di sini ialahh, ade lahh urmm tatau bape ekor or maybe mereka orang yang same kot tanye soklan yang boleh membuatkan biji mata ni bersparkling bagai baru lepas minum Brands Innershine Prune Essence. Wahhh statement giteww :3 HERE, take a DEEP look harhar -..-"


Yang ni boleh tahan lagi sebab soalan tu membuatkan aku nak menjawab dengan statement yang sangat tepat dan pantas dengan penuh yakin jiwa dan raga ni hihiw :3 *sambil buat tangan tabik hormat bersama hidung yang kembang


Tapi yang ni memang buat aku tak menahan. Ohh pleaseee, soalan kau je dah buat aku tau yang kau ni budak SAMURA. Erk, or maybe not ? Hurm, 80% mengatakan yang kau ni budak SAMURA and 20% lagi mengatakan yang kau ni budak TMS. Tapi, macam tak mungkinnnnnn -_-" OHOHOHOII, takde keje lain ehh nak stalk orang je ? Please lah, homeworksss banyak dow tapi kau lebih memilih ntuk stalk aku. Hey derr kau ni pon kann eeeii laaa kalau nak signature tu cakap lah awal2 akan dipertimbangkan hihik :D *PANGGG . Oh btw jawapan bagi soalan anda tu, hurm Mr.Y hanyalah kenangan teetttt :]

Btw, i found something COOL too. Lets cekidaut lahh LOL.


Is it trueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? Someone answer me huihh huihh :O

Oh and yes, malam tadi sangat bosan even ade banyak benda yang boleh dibuat. Laptop pulak masetu ada pada ibu saya. Maka dengan itu, dengan adanya kuasa handphone di tangan saya yang fully charged ketika itu, ape lagii HOI online lahh. Online kejap kejap je, yang lebihnye layan Youtube lahh ape lagi kann. ENJOY ! hahahaha teetttt.


Actually banyak lagi video yang boleh dilayan tapi video ni jugak yang menjadi pilihan hati even video ni dah tengok dalam lebih kurang 10 kali lebih kot ? Huahua. Bosan punye pasai, ni jaa laa kojenye. Everyone everybody someone and somebody must admit that Matluthfi is damn AWESOMEEEE AMAZINGGGG COOL & SUPERBBBBBB CUTE ! what else ? hahahaha jyeahhh :D

HOKAY, done. That's all for tonight. Ngee~ :D


p/s : maaf cerita mungkin tidak menarik. nak ber-hiperbola tak reti pulak. ehem. kbye.

2 comments:

✖Mizz Yasmin✖ said...

Alif Satar, could you please stop talking about me.
LOL!
I love that video. FUNNEEEHH!!

aida idora said...

HAHAHA that part is soooo funneh XD
and this part, yg part bunga tuhh.
SERIOUSLY SYURGA? SERIOUSLY? LOL XD