Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


if YOU have Greyson Chance, then i have him :]


Tarik nafas buang nafas untuk beberapa kali sebabbb... Sebab tak sanggup rasanya nak melepaskan si budak kicik yang comel ni wuwuwu hamboi statement. Aku pike aku ni fan yang dah cukup besar dahh kat die ni tapi rupenye ade yang lebih BESAR daripada aku and i repeat, yes BIG o.O Like this girl ---> Tina Greyson Hah, click jangan tak click. Full credits to my nenek, Nabihah Nizam :P Dia yang kasi aku link ni. Dah lame dah die kasi link ni and selama tu jugak hati aku ni resah pasrah gelisah melihat kepeminatan kebesaran Greyson Chance ni . Fuhh fuhh ayat kasi failed punyaa kalau SPM ni pfft -_- Jadi, saya dengan ini ingin SEPARUH melepaskan Greyson Chance daripada genggamanku. Separuh dah la, nak lobeh pulak ekau nak penampo ? hahahaha. Heh, at least aku kasi lah jugak kan, KAU HADO ? hakhaktuihh.
Byebye baby, semoga cepat membesar tauu tauu tauu hikhiktehikk *PANGGG

And now, presenting.... Him :] hehehehehehehee *gedik

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


PERGH, gambar nak handsome je kan. Introducing him, Jordan Witzigreuter :] He is from a band called The Ready Set. I know he looks like he could be the twin brother of Christofer Ingle (a.k.a. Never Shout Never) but HE IS NOT. I LOVE his voice. Seriously, his voice sounds AMAZINGGGG. I change the song for this blog because of him lahh. Jordan, thanks for the voices and songs :) Btw, im not saying that like OWW HE IS MY BOYPRENGG... GIRLS, HE IS MINE... BITCHES, STAY AWAY FROM HIM and what so ever lah kan macam orang gilaaa tu pfft. But, i just wanna say that i admire him :] I admire him not because he is handsome but because he is AWESOME ! :D


p/s : hokay, enuff with boyprenggg. NOW, the one and only boyprenggg. HOMEWORKSSS im coming lol :]

4 comments:

✖Mizz Yasmin✖ said...

I like HIM TOOO!
Jordan lah bukan Greyson.
I like him for the same reason as you do.
Because he is awesome.
I LOVE his music and his videos on YouTube! :D
(Tak sangka! I was like 'whaaaaaaaaaaat?' when I saw his picture. LOL!)

aida idora said...

NO WAYYYYYYYYYYYYYYY~
hahahaha haihh haihh ni nak sedeh ni.
but sokay, like what ive said before, im not gonna say that like OWW HE IS MY BOYPRENGG! HE IS MINE! BITCHES, STAY AWAY FROM HIM! euw that's sucks.
hahaha, kan sharing is loving jugak.
tehee <3 XD

Zaien Zafy said...

Seriousssss, JORDAN IS AWESOMEEEE! sangattt! HAHAHAHA XD

aida idora said...

tak sangke ade lagi peminat Jordan ni rupenyeee <3
HAHAHAHAA YESH DIA SANGAT OHHSEMMMMM! SANGATSANGAT! hehe :DD