Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Simple title. Coolblog.


Abaikan jam buruk aku. Alah jam cikai sepuluh hengget jee camtulah jadinyaa :3

Assalamualaikum :]

Simple title. Coolblog. Bukan nak jakun cakap dapat minum coolblog lagipun ni bukan kali pertama aku minum coolblog kot. Dah muak sebenarnya minum coolblog setiap kali outing wey *belagak.

Sebenarnya aku nak luahkan perasaan sedih aku ni yang aku selalu makan makanan yang tak dapat dihadam sampai selalu sakit perut asyik nak ke toilet je. Dah kempunan sangat kan, telan jelah semuanya T_T Makan laksa, mee dia yang putih panjang berjela tu aku cuma dapat gigit dua tiga kali then baru telan. Lepas makan haruslah kumur-kumur. Bukan sekali tapi lima enam kali jugak laa aku kumur-kumur -__- Dan ni, minum coolblog. MINUM je. Pearl tak dapat kunyah. Last-last, ke tong sampah jugak pearl tu. Sedih aku tau. Tak dapat menikmati kenikmatan coolblog tu dengan sepenuhnya. Semuanya sebab gigi aku yang berpagar ni *nangisssss

Aku, dah menghilang lama kot? Bukan menghilang apa. Cuma tak online je. Sejak akhir-akhir ni busy dengan life. Eceh, over jea. Nothing much. Just haritu ayah ajak main bowling dengan family kawan dia :) Aku anggap pin-pin bowling tu as my homeworks yang dah lama tertunggak and tak tertanggung nak buat :| And YEAY aku berjaya mengalahkan ibu and ayah dengan mendapat mata 104 as a winner LOL. Second round main, aku kalah dengan ayah aku dowh. Takpe, kasi chance hahahahaha.

Cakap pasal homeworks, homeworks aku tak sihat. Demam, batuk, selsema semua ada. Hampir cancer pon bolehhh -__- Tinggal kurang dua minggu je lagi nak balik ke pangkuan SAMURA. Duhh, aku kena cepat sembuhkan balik homeworks aku. Even tak sepenuhnya, sikit pon jadi laa. InsyaAllah :) Macam tak biasa pulak aku ni kopipes from kawan je LOL.

So, lastly aku nak say something to my KAWAN. Thanks for spilling your problems to me. I appreciate it so much and i miss you A LOT okay ? Aku harap kau banyak bersabar dalam menempuh semua ni. Semua yang berlaku pasti ada hikmahnya insyaAllah :) Aku sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kau. And semoga dia dapat lihat kebenaran and kembali ke pangkal jalan.
Hehe, I LOVE YOUUUU ! hug kisses :-*



No comments: