Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


This is cool.

[ Klik gambar kasi zoom lebih ]

Teneng-teneng~ Just bought this thing. Like seriously, this thing's AWESOME like hell okay. Eh hell tu awesome ke? Kfine, silap. This thing's awesome like heavennnnnnn. Kstop dora -,-

Bendalah ni macam floss tapi jenis besi yang lembut. Boleh diguna pakai. Just basuh je, then tutup guna penutup dia. Boleh dibawa ke mana-mana lagi tuw. Awesome gilaaaa. Ada tiga colour kot tadi. Pink, oren and biru. I choosed pink lah kan :P

Puas cari bendalah ni sebenarnya. I thought doc akan kasi bendalah ni for free tau tapi takdok ponggggg. OHH SAD LIFE. Fuuu~ Senang lah hidup kalau ada bendalah ni bagi orang gigi besi macam aku ni -,- Korang yang dah ada, congrats lah kan sebab aku baru je dapat beli SOBS. Sesape yang rasa nak beli, BELI OKAY. Tak mahal, dalam RM6++ kot. Mahal jugaklah tapi worth it kot :)


Neways, now i found it ! And tak sabar nak guna nanti *geli* . Senang :D

No comments: