Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


That moment.

That moment. Pagi khamis yang indah. Sedang lepak chill dalam kelas, tetibe dengar bunyi loceng. Semua orang lari keluar macam nak gilaa kerana sudah menyangka ini merupakan latihan amaran kebakaran. Tengah sedap-sedap jalan terkedek-kedek bersama Lisyafire dan Hazira awesomeee, terdengar tiga suara garau dari belakang.


Suara garau 1 : Cepat Do, cepat ! Lari cepat !

Dodo yang comel : Hisyh, sabo lah !

Suara garau 2 : Cepat Do, lari lari lari !

Dodo yang comel : Dah lari lah ni ! Hisyh !

Suara garau 3 : Cepat Do, lariiiiiiiiiiiiiiiiiii. Eh Do, tali kasut !

Dodo yang comel : Huh? *pandang kasut* Sihot lah korang, kasut aku mana ada tali PFFT -..-



That moment. Petang ni ada kenduri rumah pakcik sedara. Sedang enak-enak online, nampak ibu berlari-lari anak membawa tuala untuk mandi.


Dodo yang kiut : Ibu, nak after.

Ibu yang hot : No can do. Ayah dah after.

Dodo yang kiut : Ehhhhhhh apeni o.O

Ibu yang hot : Ingat ni Samura ke nak after2 ? Hahaha padan mukaaaa.

Dodo yang kiut : *terasa* -__-



K nak mandi. Kbai 8D

Ohhh



Ohhh what? You jelly? Nak jelly, beli sendiri LOL ;)

Anyone ?

Ramai orang cakap.


" Kau tuuuuu, boleh lahhh. "
" Alahhhh, kau kan tuuuu. Untunglahkannn. "
" Kau kan niiiii, takyah risau sangat lah kan. "
" Takpayah nak cakap kau niiiiii sangatlah kan. Kau kan tuuuuu. "
" Kauuu tuuu, kau niiii, kau nunnnnn. "



Apa ? Apa ? Apa ?



Apa yang korang tau pasal aku sampai nak judge camtu sekali ? Cuba cakap.

Anyone knows ?



No one.

Aku pun tak harapkan simpati korang sebab korang pun takkan paham.



Then just shut the fuc* up.


Mom !


Mom, you look so lovely today...... Can you treat me for a movie ? ;)

Y you so sexahhhh


They're awesome as always :) And why here Syed Shamim look so sexahhhhh? o.O
Takde mood nak post pape info. Just videos. Kbai.

Updated :)





Alhamdulilah, thank you ;)