Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Hols .



Assalamualaikum :]

Last update, March. Seriously lama gilaaaa dah tak update. Sekarang, May. Nak masuk Jun dah pon. Busy sangat ke aku? Okay, seriously busy -.- Malas nak update pon ade teehee (Y) . Last month ada balik 3 hari. Tapi tak sempat nak update blog. Takde bende best jadi pon. Actually adaaaaa tapi dah lupe.

Okay firstly, HOHEMJEH HOHEMJEH erk.. SUBHANALLAH. Busy sangat ke aku sampai perubahan kat blogger ni pon aku taktau. Aku dah macam budak baru buat blog 3 mins ago je rase -_- Seriously taktau camne nak guna blog ni dah. Bila tengok blog sendiri, hurmmmm takde beza. Dashboard je yang berubah. Makin hodoh pulak tu. Daripada aku malas nak update, jadi makin taknak update dah rase PFFT.

Btw, baru habis mid year exam. Seriously macam hape je yang aku buat time exam. Nak kate struggle, ada jugak. Tapi, entah. Actually belum semua result dapat lagi. Baru 2-3 paper je. Alhamdulillah setakat ni takde failed lagi hahahaha puihhh. Still tak cukup lah dora. Still tak cukup. Sepanjang minggu exam, dah rasa macam jadi budak dorm lain. Asyik cross blok pergi dorm Sargeant 1. Study dengan Amal kat sana. Aku study sorang2 memang TAK ah kann. Err, aku bukan budak dorm Best 7 lagi? Ohhh nooooo. Kesian pulak Qiha takde bedmate nanti teehee (Y) lalala~ ;P

Cuti 2 minggu bagi aku cuma seminggu je. Tu pun rasa macam suku minggu je. Tambah dengan homeworknye lagi. Jangan merungut lah dodoooo PFFT. Khamis ni nak bertolak Terengganu sampai ahad. Next selasa tu kena balik Samura balik. Ada program X-Pecut. Nak kena habiskan silibus minggu tu jugak. So, byebye life SOBS. Takpe dora, berjuang demi ibu ayah abang :) Berkorban sikit, takkan tak boleh? :)

Man jadda wa jada wa man zaro'a hasoda :)

No comments: