Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


June


Assalamualaikum :]

Firstly, post ni dibuat sebab nak ambik peluang yang dah terlepas. Just nak cakap, Welcome June ;) LOL. Tak dapat nak online 4 hari dpd hari khamis sampai ahad sebab diri ni dah fly ke Terengganu eceyhhh. June, dah makin hampir dengan November but yet im still not ready. Entah, aku takut. Dengan apa? Dengan sesuatu benda yang belum berlaku. Takut. Selalu macam tu.

Fatin Farhana Midzan. Anda ke mana? Senyap sunyi menyepi. Facebook pun nampak macam tak aktif. Stalk wall mak kau, katenye kau pergi kem spm eh? Tak dapat nak meet ah camni :( Takpe, it's for your own good sake jugak kan. Wish you all the best okay :) Will gonna miss you freaking damn much! Aku nak balik dah esok which is selasa sebab ada program X-Pecut dekat sekolah. Tak ready, tapi harus pergi :|



Aten, kita 9A+ sama-sama okay. Rindu kauuuuuu :')

No comments: