Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Azam yang Mumtaz :)

Assalamualaikum :]

Alhamdulillah, hari ni dah last day tahun 2012. Alhamdulillah kita masih merasa hari ni. Straight to the point, sila baca title :) AZAM. Apa azam aku tahun 2013 ? BANYAK. Yes. To make it short, azamnya ialah...


Untuk menjadi orang yang lebih baik dan lebih berguna daripada tahun 2012 


 Dalam kepala, dah set mind macam-macam. Im gonna start a new chapter. Now this is it. Tapi, tak tau boleh buat ke tak. In sha Allah, aku cuba :)

This is my AZAM. AZAMUMTAZ :')


Dah nak akhir tahun 2012 ni, aku jumpa bias baru. Tahniah Im Jaebum aka JB sebab berjaya meragut hati aku. Wahh giteww :3

The blonde one :D


Look, how adorable he is ! Im so in love with his eyes and his smile. OMO~ Ada sikit macam GD kan? LOL :D


Have a blast in year 2013 peeps !

Kbai ! ^o^


p/s : i've changed the song for my blog. well, people change. so do i. lulzzz.

No comments: