Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Frustrated

Assalamualaikum :]

Nothing comes up actually. It's just that it's frustrating. I am frustrated. Bukan pasal pakwe or hape. I dont even have one lol. Ini semua sebab kpop. Aku ni dah lama pencen kpop. SPM punya pasal. Dua tahun kot tinggal kpop. Bagi aku, dulu senang gilaaa aku buang semua tu. And sekarang nak catch up balik, mak aih susah gilomek kauuuuuu den kato =,=" Tiga bulan cuti pun tak cukup.

Jumpa group ini, and I was like " Group hapo pulak nihhhhhhhhh asal takponah donga ??! "

Jumpa itu pulak, " Sapo kau ni woihhhhhhhhhhhhhhh ??! "

Jumpa tu lagi, " Bilo kau debut ni haaaaaaa ??! "

Jumpa ini pulak, " Korang dari company mano nihhhhhhhhhhhhhhh ??! "

Jumpa tu pulak, " Ni lagu sapo pulak ni woihhhhhhhhhhh ??! "

Jumpa ni lagi, " Sojak bilo kau jadi new member haaaaaaaaaaaa ??! "

Jumpa tu pulak, " Mano Kibum akuuuuuuuuuuuuuu tsk tsk "


--_____________________________________________________--


OMG. Serius frust gilaaa rasa. Aku tak kenal sesapa dah tsk tsk #over . Hmm camtulah cito eh. Nasib baik 2PM masih macam tu tak berubah. Nasib baik takde yang keluar or ada ahli baru. And JYJ jugak. Thank god.


Duhhhhhhhhhh =,="

2 comments:

LaiLa_Rainbow said...

jgn risau dora haha...abaikn je grup2 baru tu~
aku recommend ko satu je group bru hehe. EXO. tpi x tau la ko ske ke x...haha...

aida idora said...

hahaha tp nnti aku jadi blank bila tgok mubank sbb x knal sape2 XD

EXO aku tau tp x knal smua ahli lagi. kenal Kai sorang je hahaha :D