Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Together will be

Assalamualaikum :]

Ini Jumaat punya cerita tapi Isnin baru nak publish :) Sooooo, here we goooo. Mulanya abang yang janji nak hantar kitorang pergi Seremban. Tapi sebab dia bangun lambat, and nak tunggu parcel dia, terus cancel. Last-last ibu kata dia nak hantar sebab ada benda nak buat kat Seremban. Pukul 10.30 bertolak. Sampai je Jusco, terus pergi cinema tengok tiket. Taktau nak tengok cerita apa, beli Strawberry Cinta je akhirnya. Beli tiket couple sit and seriously sit kitorang awesomeeeeee. Atas sekali, tengah-tengah pulak tu. Couple sit lagi, shuweet jeh hewhew.

Tiket pukul 1.45pm. Ada banyak masa lagi, kitorang survey buku dekat Popular and MPH. Seriously takda benda yang nak dibeli. Sayang nak keluarkan duit. Novel aku yang Amal belikan pun aku tak habis baca lagi hehe :p So kitorang just jalan-jalan cuci mata. Then pergi makan. Borak-borak, gosip-gosip adalah perkara biasa bagi perempuan :) Seriously, dah lama tak borak ngan Aten ;) Banyak benda kitorang share. Tiba-tiba terasa rindu pulak kat kengkawan Samura. Seriously, rindu korang jugak :'(

Masuk panggung, KOSONG. Takdak orang. Kami berdua je. Masuk-masuk terus gelak-gelak snap picture. Jakun gilaaaaa rasa. Aku fikir positive je yang diorang semua masuk lambat. Ehh dalam panggung pun ada internet connection. Hah awesome kan lol. Dah puas snap pictures, ada lah jugak tiga empat orang yang masuk panggung. Lepastu, entah ah aku pun dah lupa hahaha. Time tengah tengok movie, Aten cakap dalam panggung tu cuma ada 14 orang je termasuk kitorang. Hahahahaha takda sape ke yang nak tengok Strawberry Cinta? Tapi bila fikir balik, memang ah kan. Kalau nak lawan dengan Breaking Dawn and Lagenda Budak Setan 2, sapeje hoi nak masuk Strawberry Cinta? TROLOLOL. Takpelah, aku boleh dating dengan Aten dalam cinema hihihi :3

After movie pergi survey barang and yada yada yada. Last-last dah penat, singgah kedai Each A Cup beli air. Lepak kat situ sambil tunggu Kak Huda which is akak Aten jemput kitorang balik. Ohh btw, Kak Huda sangat kurus cekeding. Tak macam Aten, gendut. Hahahahahahahahahahahahaha. And and, Kak Huda nak kawen dah :O Congrats, nanti buat kenduri jangan lupa jemput kita ni hihi :3



Kami duta ubat gigi Colgate hihi :3

Okay kitorang gilaaaaaaaaaaaaaa. Wahahahahahahahahahahahaha :D


We had such a great day spending our time together hihi :D
Okay Aten sudah. Lepasni siapa pulak?
Geng, JOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

HAZIRA, AMAL, CUWA, AIPOD, LISYA, SAHI.
I MISS YOUUUUUUUUUUUUUU :'(


Done.

Kbai ! :D

No comments: