Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Welcome home :)


Assalamualaikum :]

Sabtu. 1 Dec 2012. 8 pagi. Jemput Encik Rasyid from airport. Welcome home abang ! ^^ First thing yang dia tegur bila jumpa is about my braces =,=" Hahaha. Yelah, tahun lepas masa datang NZ belum pasang braces lagi kan. Oh yeahh doc cakap dua tiga bulan lagi kalau jaga gigi betul betul dah boleh bukak braces ni yeay :D After jemput abang, kitorang pergi chilling around dekat Low Yat and Times Square. And I've got new baby Ace putih berbaju pink lulz. Ayah yang offer. Thanks to ayah sangat sangat :')

Ayah cakap , " Dah penat-penat belajar...... "

Ibu cakap , " Tinggal tunggu result je  "

Aku , " Kalau dora tak dapat... :(  "

Ibu , " Dora dah usaha, kan. "

Dora harap dora tak hampakan korang semua :( If not, dora akan menyesal sampai bila-bila :(


Kbai.

2 comments:

Rara Nasiha said...

usaha dah, sekarang tawakkal dan doa pulak :)

aida idora said...

Tu lah :)