Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Hey listen

Bismillah :]

Alhamdulillah, harini dapat ilmu baru :) Pukul 12 tadi cikgu driving aku which is Cikgu Md Zul text me to come to the Akademi so that he can teach me how to drive. Aku punya lah cuak sebab tak mandi lagi tetiba suruh datang belajar memandu muahaha. Rupa-rupanya suruh datang pukul 4.30 ptg -__- Baik betul cikgu ni kasi aku cuak awal-awal hahaha.

Aku pelik kenapa harini baru Rabu tapi dia dah suruh datang untuk belajar drive. Ahad haritu dia kata after a week baru dia akan give me a call to come to the Akademi. Cikgu pulak tak kasi info lebih lanjut, tup2 dah suruh datang sana. Aku pulak terus text Mimi and Tirah untuk mintak their opinion sama ada cikgu aku ni betul ke tak hahaha. Tirah said, takpayah pergi cause katanya cikgu aku tu tak betul -__- Mimi pulak cakap kalau cikgu aku tu bebel, turunkan aje dia kat tepi jalan muahaha kejam. Then tiba-tiba Arip text me and asked about the license. Then I asked him to pray the best for me hahaha thanks Arip :)

Aku datang awal 15 minit sebelum 4.30 ptg. Cikgu Zul senyum-senyum je nampak aku hahaha. Ada sorang lagi yang sama group dengan aku, dia akan ajar sekali. Nama dia Shakira. So tadi, cikgu ajar kitorang drive jalan lurus, selok-belok. Aku orang first yang try drive dulu. Asyik pusing-pusing jelah satu Akademi tu bosan betul. Sekali-sekala tekan minyak sikit kasi laju. Ecewahh cakap macam pro je hahaha. Then cikgu ajar naik bukit -__- Kitorang problem kat sini jelah, yang lain dah okay dah. Itu kata cikgu lahh hahaha. Rasanya kena banyak lagi latihan naik bukit tu. Tapi tadi lepas banyak kali latihan, baru lah aku lepas line kuning tu haha. Cikgu siap kasi two thumbs up lagi kat aku harhar :3 And and rupanya Tyra sama cikgu dengan aku. Cuma cikgu cakap yang Tyra ni dah pro dah. Tak lama lagi nak test drive betul-betul wahaha :D

Ohh btw last night me and Qiha had a very deep conversation. We discussed about politics. We sounds so matured auwhhh hahaha. Ni pasal si Saripah Listen tu lah. Okay now LISTEN. LOL. Aku panggil dia Saripah je. Say whaaaaaat? Kena respect dia sebab education dia lagi tinggi and dia lagi tua daripada aku? So kena panggil dia Madam Sharifah Zohra Jabeen? Okay LISTEN. Why should I? Why should I listen to her? Why should I respect her when she was the one who didn't respect others. And she even used religion as an excused for her own martial. Okay lah enough said. Sesiapa yang tak pernah tengok lagi video Saripah tu, here it is.


And here's the parody of it special made from Matluthfi ^^ Sangat awesome and I love it! :D




Removing sharks' fins is not good. It's like removing the microphone while one is talking.
I give two thumbs up for Luthfi :)


____________________________________________________________________________


I got a call masa tengah belajar drive tadi. Thank god masa tu turn Shakira yang drive. So aku duduk belakang dekat tempat penumpang. Kurang asam gilaaa ahh kau. So last night it was just a prank huh? I really thought that it was Kamal. Kamal who? I don't have any idea -__- So it was really you. So you're happy now making fun of me? I could tell just by listening to the way you laughed at me tadi -___- Evil laugh gilaaa. Cisss hahaha. But it is okay. Aku happy harini. All thanks to you. Hehe :)

2 comments:

wawa :) said...

I am happy that ypu are being verrrryyyy happy. Life is pretty nice for you.
You deserve the happiness and attentions :*

aida idora said...

Lawl, thanks cuwaaaa.
I mish youuuuuu :*