Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Introducing...

Bismillah :] 

Lemme introduce you to my school. SM Sains Muar atau nama pendek, SAMURA :) Aku bosan, so jom cuci mata :) Click gambar untuk kasi tumbesaran :)

The Astaka :)


Tugu kebanggaan SAMURA :)

The entrance :)
Padang :p

Spot aspuri melepak time riadah :D


Jabatan teknikal aka Jatek . Khas untuk budak techno je :)

In the making of mural :) Hasil batch 28 and 29 :)
Ni tempat main botam / bola tampar ataupun tennis ataupun badminton. Semua boleh main lah haha. Orang panggil tempat ni as court tennis :) Gambar ni aku snap dari dorm aku sendiri :)

The susur gajah :)
Laluan ni guna bila nak pergi sekolah :D

Parking lot bila parents datang jenguk aspurian :)

Fishpond sekolah :)
Taktau lah ni gambar siapa, batch ke berapa pon taktau la. Curik kat google je ni haha :D

Bangunan aspuri. Yang pintu biru tu lah dorm aku :D
Bangunan aspuri ni betul-betul depan court tennis :)

Isik dalam Aspuri :D Our fishpond :D

Bangunan Aspura :D

Ampaian aspura wahaha :D

Aspura lagi :)

Isik dalam Aspura :D

Fishpond Aspura :D
View from upstairs. Time ni ada hari terbuka aspura aspuri :D

Stor aspura :)
Bersih lah sangat. Nampak bona pembongak ehh XD

Dorm Aspura
Kemasnyaaa, bersihnyaa, katil jeng-nyaaaa. Uuuuuuuuuuu xD

Taman Refleksologi Aspura aka tempat melepak diorang petang dan malam :)

TV Aspura :)
Spot diorang tengok bola dengan Cikgu Azman malam-malam :O

Le surau :)
Ni bahagian depan surau. Spot aspura solat. Time ni aspura takde, jadi aspuri conquer mueheheh :D

The Dewan Makan aka DM :) Masa ni dengan seniors :)

Dewan Makan bahagian lelaki :)
Untunglah muka korang masuk blog aku ni weyy hahahah =,="

My dorm :D Abaikan mukaaaaa ;D

Le class :)
Loker ada kat belakang kelas. Kitorang selalu lepak belakang loker tu. Biasanya ada meja and kerusi kat belakang loker. Bila stress, boleh study sorang-sorang kat belakang tu. Tak pun, tempat tu memang sesuai untuk bergosip. Biasa buat dah tuuu hahaha :D

The matrix cards. Lain warna ikut rumah :)
Wohhhh muka aku macam hapeje hahahaha :D Eh Hazrooooo :-*

Seniorssssssssssss. Batch 28 :)
US, Batch 29 :) With new outfit. Our korporat shirt :)
Senior atas kitorang, Batch 28 baju outing kena pakai kain. Kitorang, Batch 29 first batch baju outing yang pakai seluar :D And kitorang, dah dicop oleh papa sekolah kitorang, which is our pengetua, as Batch PM. BATCH PENEBUS MARUAH.

Terima kasih kerana sudi menjelajah sekolah saya. Kalau ada adik yang nak masuk form 4, silalah apply sekolah kami. Sekolah kitorang ni ada form 4 and form 5 je. Promote ni hihihihi :3 Peaceeeee (Y)



p/s : credits to our Redaksi Samura :)

3 comments:

salihah :D said...

promotee kat dri sendiriii ? :P

aida idora said...

apaaaaA? tak pahammmmmm? hahaha :p

Anonymous said...

nak tanye boleh? Saya baru nak masuk samura ? Ada tak tips yang kakak boleh bagi tahu saya?