Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Lunch.


Assalamualaikum :]

Untuk mengubat hati yang sedang berduka lara ni, tadi aku main masak-masak kehkeh. As you can see, aku ada masak lauk untuk lunch ni. Selama ni aku cuma asyik masak nasi je and ibu akan beli lauk je lol. Tapi ibu cabar aku masak semalam, so here it is hahaha. Lauk paling mudah dan cepat dimasak ;p Lauk lain still tak reti buat lagi hikhokkk -..- Yang ni pon takda siapa ajar. Cuma tengok resipi kat internet and main ingat-ingat giteww je masa tengok ibu masak dulu hahaha. Actually aku sendiri taktau apa rasa lauk ni sebab aku sendiri tak berani nak rasa. Masin ke tawar ke pedas ke balun je kahkah. Hope sedap lah kan hihi :3

Dah pukul 12 ni and aku baru sedar, aku sibuk sangat memasak sampai lupa nak breakfast -__- Nasib baik ada roti canai kat dapur, tinggal nak panaskan aje. Hehehe :) Till then, bye! :)

p/s :  kau, thanks sebab sudi dengar aku merengek on the phone tadi and bersusah payah trying to cheer me up walaupun aku banyak buat salah kat kau selama ni. thanks sangat. terharuuuuu :')

No comments: