Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Serabut.




Serabut sangat sekarang ni. Otak serabut. Diri sendiri serabut. Aku tak suka serabut. Tak suka apa yang tengah aku fikir sekarang ni. Setiap saat kot. Benci gila ahhh. Tak suka rasa yang macam ni. Dulu pernah rasa camni. Sekarang ni, please lahhh. Not now. Please get rid of what I've been thinking all day long from my head pleaseeeee. It's getting worst.

Teruk sangat dah ni. Macam tahap hapeje. Tengok tv, layan youtube, tweet, online facebook, semua tak jalan. Even taip entry ni pon...... T___T Bila dah tiba waktunya, aku akan tengok jam kat dinding. Tak pun, jam kat phone. Tapi, takda. Nothing. None. Ilek :/ I hate waiting. Aku tak suka. Tapi, aku sendiri taktau apa yang aku tengah tunggu sebenarnya  TT______TT

 I hate it when I can't stop thinking about that one person, and deep down inside, 
I know they probably  haven't even thought about me once. 

I am the worst :/

Bila aku emo, mula lah gedik nak sign in tumblr carik quotes yang sesuai dengan mood.

Where are you when I need you the most?

p/s : some people will understand but most of them didn't

No comments: