Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Sorok muka.

Bismillah :]

Ya Allah, teruknyaaa aku ni. Macam mana aku nak sorok muka ni? Malu to the max sampai nak meletup dah kepala ni duhhhhh. Sejak akhir-akhir ni banyak benda yang aku dah buat and kebanyakannya semuanya memalukan diri sendiri -__- Doooooo, udah-udah ler tuu. Kau sedar tak ada orang yang baca blog kau ni? Walaupun aku rasa macam takde, tapi memang ada! OMG OMG seram pulak bila pikir balik hahaha. Apeni jauh merepek pfft -..-

Aku rasa aku teruk sangat :/ Buat blog ni macam diari sendiri. Public diary konon, puihhhhhh laaa. Ya Allah, malunyaaaa tak terhingga. Aku harap tak ramai yang baca entry-entry lama aku. Macam mana nak tebus balik malu aku ni? Mesti ada yang dah baca entry lama aku. Aku rasa macam nak jerit satu rumah ni tapi tak dapat lah nak buat sampai macam tu. Tak suka ahh ada stalker ni. Bukan nak cakap aku ni perasan, tapi memang ada dowhhhhhh. SERIOUS SAID o__O

Okay laaaaa Dooooo. Camni je senang. Lepasni no more jiwang-jiwang stuffs. No more cintan cintun stuffs. OMG OMG macam tak percaya aku mention pasal cintan cintun bagai ni. Aku ni comel lagi kot hahahaha k LOL. Aku mana pernah bercintan cintun segala ni. Berangan lebih je ada lah. Sebab berangan tu best lulzzz. Kengkadang selalu syok sendiri jugak. Tapi kalau dah orang yang kita syok tu tau yang kita ni syok kat dia, tak ke naya tuuuuuuu? GAHHHHHHHHHHH *terjun bangunan*

D:

p/s : aku taknak kitorang jadi awkward. hope sangat khamis ni cancel gi surau. ada sebab k, ada sebab.

No comments: