Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Syukur.

Tengok Tirah punya! Tirah taknak kalah dow. Bapok dioooo o_O hahaha

Assalamualaikum :]

Alhamdulillah, harini berjalan dengan lancar. Sangat bersyukur ke hadrat-Nya :) Puas cuak tak pasal sampai pasang pin tudung pun boleh tercucuk leher and jari sendiri pagi tadi, akhirnya hasilnya memuaskan alhamdulillah :) hahaha.

Proses nak lalui ujian komputer sangat rumit. Rumit lah sangat kan. Actually tang nak kena tunggu tu je yang rumit. Sampai akademi memandu sebelum pukul 9, tunggu van datang jemput kitorang sejam. Akhirnya gerak pukul 10 jugak -_- Otw ke Bahau dah setengah jam perjalanan. Sampai je kat destinasi dah ramai yang tunggu giliran. Kerusi semua penuh. Aku, teha, tirah and madi terpaksa duduk bersila sambil baca yasin kat atas lantai. Bak kata tirah, " mano yasin eh ni? bilo nak mulo? " hahaha serius lawak :3 Budak lelaki sampai terpaksa duduk luar jadi pengemis sementara -_- lulzzz.

Penatnya menunggu bukan main. Tiba-tiba masa pukul 1 tu dah disuruh keluar oleh akak sekalian sebab masa untuk rehat. Pukul 2 baru boleh masuk balik pfft. Dah sampai giliran, me and madi dapat komputer sebelah-sebelah. Dah siap jawab exam tu boleh lagi kitorang tanya masing-masing dapat markah berapa. Siap tinjau-tinjau komputer masing-masing. Siap sepp high five lagi tu bhahaha ;D Tiba-tiba akak baju pink kat luar dah ketuk-ketuk cermin tak berapa nak kaca tu, suruh kitorang senyap. Aku lupa, dalam bilik tu ada cctv rupanya ahah! -_- Tapi alhamdulillah, penat menunggu kitorang berbaloi :) So, ahad ni ada ceramah lagi. Haish penat lahhhhhhhhhhhhhh -_-

___________________________________________________________________________


Aku dapat tahu, dia smoke. Siapa? Bukan seperti yang korang fikirkan. Memang out from the list. He's an old friend of mine. Tak rapat, tapi boleh dikatakan kawan. Yes, kawan biasa. Jadi jangan nak gosip lebih pfft hahaha. Tapi aku tak sangka. Bila aku nampak sendiri, aku kecewa. Serius. First time nampak kawan sendiri smoke depan-depan. Aku pikir kau lain. Im very disappointed with you. Sorry :(


Urmmm. We exchanged numbers. I don't expect at all that he will ask for my number. Is it okay for me? Im just afraid. Im afraid that I might hurts other people's feelings :( I don't wanna hurt anybody's feelings anymore. Especially my own feelings. Oh Allah, please guide me well. Amin ya rabbal alamin.

Kbai :)

No comments: