Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Throw back.

Junior sebab baru daftar haha ;)

Assalamualaikum :]

Bumped into them last sunday. Mimi cakap kitorang macam buat reunion. Dia jeles tak dapat join sebab dia daftar kat akademi memandu yang lain :p Tak janji pon sebenarnya nak jumpa. Tapi Allah yang kasi aku chance jumpa diorang lagi without planning anything at all alhamdulillah :) Tapi masing-masing konon pemalu sangat sampai pandang-pandang dari jauh je lulzzz. Tak bertegur sapa. Nak bertegur sapa, mesti dengan bantuan handphone jugak hahaha.

And last night, i bumped into him. Tak sangka langsung like seriously. Dah 5 tahun tak jumpa and kau dah tinggi :') Dulu kau kecik and pendek gila kot hahaha. Last jumpa masa sama-sama pergi umrah :) Time tu tak matang lagi. Masa tu umur baru nak berjinak ambik UPSR hahaha. Aku ingat lagi, masa nak masuk form 1 tu aku nangis curik-curik bila mak dia cakap dia nak pindah sekolah. Sekolah yang sangat jauhhhhhhhhhhh :') Serius sedihhh hahaha. And now, kitorang dah habis sekolah dah pun :)

Ibu aku tanya dia, cuti ni dia kerja ke. Dia cakap kerja, tapi 3 jam je o_O Sebab, kerja dia tu ada kait mengait dengan habuk, debu and so on. So dia ni pun ada alergi habuk. Yesterday straight after 3 hours spending his time working, terus mintak berhenti time tu jugak hahaha. Dapat injection dekat hospital bahau jugak. Dekat seremban tu memang dah takde ubat gatal agaknya fuuu -_- Dapat tahu bulan 2 ni satu family dia pergi umrah. Serious nak ikut :/ Aku doakan yang terbaik untuk kau okay :) Jangan lupa doakan untuk kita jugak............. EH o.O HAHAHA mimpi.

Kau agaknya.............. ingat aku lagi ke tak eh? Mesti dah lupa kan? Kau pun bukannya nak tegur aku. Aku pun segan nak tegur kau sebenarnya hahaha. Btw, aku dah add facebook kau. Please approve cepat pleaseeeeeeee. LOL :3


p/s : moga kita ketemu lagi in sha Allah :)

No comments: