Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Belated Birthdays

Bismillah :] 

Im wishing the best for....



 Fatin Farhana Midzan :)

Dia bestfriend saya. Bestfriend for ever pon boleh. Bestfriend for ever till jannah peewit :* hahaha. 6 Feb haritu birthday dia. Sedih sangat sebab tak dapat jadi orang first yang wish :( Rasanya aku jadi orang last yang wish dia sebab nak masuk 7 Feb tu baru dapat wish :( Tu pun dia yang text dulu. Kalau takkkk, sampai sekarang aku lupa :( SERIOUS SEDIH GILAAA :( IM SORRY OKAY :'( K enuff haha. Tak pernah lupa pun dengan dia ni. Even dah masuk asrama pon, gambar dia selalu ada selit kat bawah plastik meja hihi :3  Dah lama tak jumpa dia ni. Haritu a week after SPM terus pergi dating dengan dia berdua je dekat Jusco S2 haha. Sweet je lulzzz. Tapi sampai sekarang tak jumpa lagi haa -,- Kata nak buat party kat Melang Inn? BILAAAAA?? Shopping-shopping kat Econsave. BILAAAAA?? Bhahahahaha k. Aku banyak gila hutang kau hadiah. Duit poket dah lama tak masuk semenjak menganggur lepas SPM ni LOL. Goodluck in whatever you do in life. Aku always support kau. Im wishing the best for you k :) Aku rindu kauuuuuuu :* Nanti kita meet lagi ehhh? LOVE YOUUU :*

XOXO , ME :3



Amaliyana Nazihah Mohd Razip Wee :)

Dia kawan sejati tempat saya meluahkan perasaan dan tempat saya menyatakan kesedihan dan tempat saya melepaskan geram dan tempat saya melepaskan rindu dan tempat saya belajar sesuatu dan tempat saya mendapatkan nasihat dan tempat saya belajar addmaths. OMG banyak sangat tempat dah ni haa -_- hahaha. 10th Feb haritu birthday dia :) Masa form 4 tak pernah pun rapat dengan amal. Bila dapat tau amal jadi facy addmaths, serius nangis nak Sahi jadi facy. Sebab apa taknak kat dia? Sebab dia GARANG hahaha. Bila dah masuk form 5 baru kitorang rapat. Amal banyak tolong aku selama ni :( Aku banyak hutang budi duit penat lelah peluh semuanya kat dia ni :( Kalau aku tak kenal amal selama ni, tah macam mana ah aku agaknya dekat sekolah :( Masa kat Samura dulu serius nangis kalau amal takde hahaha. Sumpah lawak bila ingat balik. Masa tu most of my friends kat Hotel King kot ada ikut program sekolah. Bayangkan aku sanggup call phone amal guna public phone lepas Al-Mulk dalam pukul 12 malam camtu semata-mata sebab winduuuu. Muahahahahaha *malu* Sepatutnya lepas Al-Mulk memang dah tak boleh guna public phone. Nasib baik tak terserempak dengan Naqibahs masa tu. Juniors lalu pandang sleck je haishhh =,=" PFFT. Thanks Qiha sebab memahami masa tu :) Memang dua tiga hari moody sebab tak jumpa amal kat sekolah. Malunyaaa hahaha. Dia... ada plan nak buat benda lain selain sambung belajar. Aku pun support in whatever you do in life. Im wishing the best for you :) Aku yakin, kau pasti boleh berjaya. Kau genius kot :) Amal, I thank Allah for giving me you in my life even just for a while. Thanks sebab sudi ajar aku selama ni :') Ni aku cakap, RINDU NAK KENA BULI DENGAN KAU LAGI. HAHAHA KBAI.

XOXO, ME :3


Dulu ada buat entry birthday untuk Qiha dengan Hazi.
Aku ada tulis ayat ni,
MATANG SIKIT DO !
Ayat tuuuuu, Amal and Hazi yang start cakap sebenarnyaaa.
Hahahaha, rindunyaaaaaaaa :*

Kbye!

p/s : amal kena chicken pox :( amal ada kasi her current picture kena chicken pox :( hope kau cepat sembuh :( amin...

No comments: