Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Random awesome.

Take a look at his strong gaze *O* Please don't fall in love with him. Daehyun naekkeoyaa~! :3

Assalamualaikum :]

Just got back from driving class for the 6th times today. So harini cikgu decide aku berlatih dalam litar je. Maybe esok bawak dalam litar and jalan raya. Penat gila tadi =,= Ni first time memang drive berdikari sendiri. Cikgu tengok dari jauh je. Dari pukul 9am sampai 10am tak keluar kereta pun. Tadi practise bukit, parking, tiga penjuru.... bukit, parking, tiga penjuru.... ok sila ulang ayat ni 4 kali lagi -..- Dalam sejam, buat benda yang sama. Alhamdulillah, kalini memang aku puas hati gila dengan apa aku dah buat. Awal-awal aku macam ada prob sikit dekat bukit, then bila practise dah ok ^^

Tadi Ain Zaki ada sekali. Rupa-rupanya sama cikgu lah kitorang :) Dia baru 2nd class. So cikgu suruh dia duduk sebelah aku, and tengok cemana aku drive. And I was like, WTH AKU TAK PRO DRIVE LAGI LAHHHHH T..T Tapi cikgu dah suruh Ain Zaki tengok cemana aku drive, sama macam masa aku awal-awal belajar dulu from Tyra hahaha lawak. Aku sewwwonok drive harini sebab aku sorang je conquer kereta tu lulzzz. Sampai aku nak keluar kereta pun cikgu tak bagi. Cikgu suruh ulang lagi, ulang lagi, ulang lagi, dan lagi....... -..- Sampai berpeluh lah jugak aku drive tadi. Selalunya kalau drive takde lah sampai berpeluh sangat macam tadi. Harini cikgu aggressive semacam ngahaha.

Ok Tyra and Aiman dah dapat P semalam. Congrats dowhhh. Pasni turn aku pulak erkk -__-" Ok cikgu cakap nak masukkan nama aku untuk test JPJ awal bulan 3 ni. Ok aku tak ready lagi. Ok saya terima je apa cikgu nak buat dengan saya. Ok saya dengar je cakap cikgu. Ok saya ikut je. Ok saya balun je drive nanti. OK OK OKKKKKKKKKK~! #over -..-


Cutey Hyunnie wanna says goodbye :* Babai~ ^^
Why you have to be so handsome and cool? And your voice........ :*

OK I LOVE YOU :*

No comments: