Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Super Juniors


Assalamualaikum :]

Oh btw please don't misunderstand. Ni super juniors Samura. Bukan WE ARE SUPER JUNI-OEO! giteww. Baru terjumpa gambar ni adik dorm kasi dekat twitter. Lambat betul aku ni baru sekarang jumpa twitter dia haha =,=" Ohhh rasa bangga sangat sebab Fiqa (adik dorm) cakap one of them, ada legacy aku ^^ Yelah, aku mana ada adik katil kan. Tup-tup terus dapat super adik katil, mana tak eksaited wehuuuuu. Rasanya diorang dah kasi kot registered name yang aku suggest untuk super adik katil aku kan? Since registered name aku NOVA, so aku kasi registered name untuk super adik katil aku is AUVA.

HAI AUVA, NICE TO MEET YOU ^^

Tak kisahlah yang mana satu pun Auva, nanti ambik result nanti aku nak jumpa dia kejap snap picture buat kenangan masuk instag. Hamboih statement hahaha. Oh super junior yang duduk belah kiri depan sekali ni macam pakai braces je. YEAY, teruskan legacy Best7 ok. At least kena ada sorang dalam dorm yang pakai braces hihihi ^^ (rules diri sendiri) . Rindunyaaaa dengan korang ni semua. Dah jadi senior dah. Congrats, kehkeh :D

No comments: