Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Let bygones be bygones



Assalamualaikum :]

Lebih seminggu dah berlalu sejak hari ambik result haritu. Welllllllll, mine was okay. Not so good, not so bad ahaks. Yang penting, takde rezeki straight A's Y_Y Taktau lah post kalini untuk ape. Just sebab dah lama tak update blog je hihi. Suka gambar atas ni sebab actually gambar atas ni candid uolls haha. Sahi zoom nak snap gambar Hazro tudung oren tu tapi aku sempat menyebok dan tertepek muka aku maka bertambah comel lah gambar ni ahaks. Tambah lagi, sebab Hazro kat blakang gambar tu dah macam Kak Jah/Joyah/Minah/Bedah/Jenab baru lepas dapat gosip baru mwahahaha.


Start from kiri sekali ; Aina, Suhana, Shyn

Elok lah tu sorang budak sama rumah sukan Bestari, sorang lagi budak satu kelas, sorang lagi budak dorm sebelah hahaha. Congrats korang, sampai masuk paper giteww kan :3 Suhanaaaaaaaaaa, aku bangga kau jadi classmate aku hahaha. Time ni lah nak ngaku classmate kan puihhhhhh. Eh kita dua kan comel kan Suhana kan kan lulzzzzz ^^ Walaupun kau gila-gila dan memang gila, tapi.......kau straight A+ . Why so genius??? Sokay lah, aku doakan yang terbaik untuk kau and Azamumtaz ^^ 13 orang daripada 20+ orang Azamumtaz straight A's alhamdulillah syukur walaupun aku tak menyumbang pape tsktsk Y.Y Congrats korang :)

Bye!

No comments: