Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Syukur alhamdulillah :)

Assalamualaikum :]

Tough times don't last, tough people do. Tu je quote yang aku boleh ingat masa ni. Quote tu jugak la quote yang aku selalu ingat masa kat Samura dulu masa hadapi waktu-waktu sukar eceh. My very last entry was hard. Hard to think about and of course it was harder for me to write. Tapi sekarang ALHAMDULILLAH sangat-sangat :) Semua benda yang susah yang perlu aku hadapi this week dah berjalan dengan sangat lancar :) And im proud of myself sebab mampu tanggung kesusahan ni semua hurm.

To make it short, okay first. Semalam Amal datang rumah :D Sumpah happy gila weyyyy. Dia datang dari Batu Pahat drive ke Pilah. Awesome tak awesome tu??! Bhaahahahaha k sumpah lawak kalau Amal baca ni. Korang tak paham apa yang kitorang lalui semata-mata nak merancang perjalanan dia ke rumah aku ni. Makan masa seminggu tahu nak merancang segala muahaha. Amal.... dah makin tinggi...... kulit pun dah makin licin....... Sumpah jeles T__T Mesti ada yang curious apa Amal buat dekat rumah aku. Ngehngeh itu rahsia jengjengjeng :3 Tak kisah lah ape pun yang penting aku happy dapat jumpa Amal semalam hahaha ALHAMDULILLAH :D

Sumpah muka sakai time ni. Warna tudung dengan baju pun tak masuk. Nak cepat hahaha

Okay second, harini aku ambik test JPJ uolss. ALHAMDULILLAH LULUS ^O^ Sumpah bersyukur gila sebab lulus walaupun first time test JPJ. Cuak jugak kalau aku fail sebab Tyra, Aiman, Mimi, Afi, Qiha semua dah lulus kan. Kalau aku sorang je fail tak best lah kan -..- Masa JPJ tadi ada Fara and Aida hahaha. Dah lama tak jumpa Aida, Aida Norizam tak silap aku nama dia. Dia dah kurus, sumpah jeles T..T Kau bila do? Hahahahaha k.... Tapi Fara dengan Aida repeat test, aku sorang je yang baru JPJ. Ohh and tak lupa jugak tadi ada abang Z kita puihhhhhh -__- Sumpah wa tak cakap sepatah harem pun dengan dia bahahaha. Tapi cuma masa last tu je dia tanya aku lulus ke tak. Neways, alhamdulillah kitorang lulus. Pasni boleh race pilah ni muahaha.

Aku taktau, bersyukur sangat lulus dalam litar and luar. Kat dalam dapat kereta number 3. Clutch dia pendek, sumpah best. Masa dah habis buat dalam masa kat simpang cikgu aku senyum gila sampai nampak gigi bila nampak aku lulus hahaha. Pastu bawak luar pulak aku dapat kereta number 1, kereta cikgu aku sendiri. Wehaaaa~ Pastu dapat jalan 3 pulak tu, jalan paling senang. Wehaaaa lagi~ Tapi aku bawak pun tak perfect mana. So-so je gitewww kan. JPJ aku pulak best, dia sporting. Part paling best sebab dia orang MUAR. Aku bersyukur gila sebab aku sekolah Sains Muar tu hahaha. Nampak tak hikmahnya kat situ? :p Sempat lah jugak aku dengan JPJ tu borak pasal KFC dengan K-MALL kat depan sekolah aku tu puahahahahaha :D Okay sabtu ni kena datang akademi tu lagi for the very last time untuk ambik lesen P. ALHAMDULILLAH~~ ^^

Okay im very the happy lah today :D Pasni dah boleh hidup dengan tenang dan tenteram. Pasni dah takpayah datang akademi memandu lagi. Pasni dah boleh makan dengan senang hati. Pasni dah boleh ketawa berdekah tengok Running Man seorang diri. Yang penting pasni dah boleh drive thru je bak kata Qiha uolls BHAHAHAHAHAHA k.

Hae dah pewomis dengan kitew nak kasi kitew bunga kalau lulus :*


He's happy when im happy. Thanks fishy fishy I LOVE CHUU :*

I know you love mihhhh, Hae. Kiss sikit. Muah muah! XOXO hihihi :3

Semalam ku titipkan Dae kat Nenek Biha supaya jaga dia sementara aku JPJ. So pasni nak drive rumah Biha kutip Dae balik. Nak tuntut kiss lagi satu :* Muahahaha. HEAVEN WOY :3

Bye!

4 comments:

✖Mizz Yasmin✖ said...

Congrats!
Turun Seremban, fetch me and lets go hang out kat JJ.
Haha!

nabihah. said...

HAHAHAHHAHA
dae aku dah gulai
HAHAHHAHA
8D

aida idora said...

NENEK! Sampai hati kau gulaikan dae akuuu tsk tsk T^T

aida idora said...

Yasmin~ Hahaha okay call! Set the date and time! hahahaha ;D