Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


We are one

Assalamualaikum :]

Hai semua. Sebelum tu, kasi aku tarik buang nafas dulu. PHEWWWWW~ Ok lega thanks :D So, aku dah tiga ke empat hari entah private blog. Tu semua sebab blog dalam proses mengemaskini eceh. Now, blog aku dah berubah 100% kot hahaha. Sumpah wa cakap sama lu penat gilooooo k -..- Seharian depan laptop edit blog. Tengkuk lenguh, tangan penat click mouse main copy paste segala. Credits kepada semua yang empunya blog yang ada tutorial yang bagus-bagus k thanks loads. Nak tulis kat sini memang tak ah kan sebab memang aku google semua tutorial yang ada. Banyak blog jugak aku dah survey, semuanya awesome awesome hahah. Actually dah bertahun jugak tak main dengan coding ni. Dulu masa zaman muda-muda dulu ewahhh hahaha giteww kan, erm dulu selalu main dengan code ni. Selalu buang masa tak study elok lettew. Tapi kalini banyak masa terluang kan, so ambik kesempatan edit blog lah teehee~ ^^

So, korang pepandai ah survey sendiri blog ni ye. Korang nampak profile picture aku sebelah kiri ni kan, korang halakan cursor korang kat gambar tu. Nanti ada keluar link yang lain untuk survey :) And aku dah letak Cbox kat blog ni. Last aku guna Cbox tu tahun 2010. Hahahaha nampak tak betapa lamanya aku tinggalkan Cbox tu -..- Fell free to leave your footprints there ^^ Aku penat gila dah ni tapi im happy hahaha. Puas hati jugak la dengan hasil titik peluh aku edit blog ni lol. Btw, bawah ni ada poster aku edit sendiri pakai photoshop. Ni first attempt baru, so tak seberapa lah poster ni. Patutnya background dia boleh buat lagi lawa tapi aku malas nak buat lama-lama, nanti makin pening. Buat poster yang satu ni pun ambik masa almost 3 hours jugak nak habiskan TT_TT


Full credits to me, do not take without permission *eceh

WOOTS. Aku dah jumpa bias aku from Exo hahaha. Aku ambik masa sehari ni jugak tengok vids and hafal nama-nama diorang kahkah. Aku dah hampir hafal semua, sokay lama-lama nanti hafal lah kan ^^ Thanks to Nenek Biha and Laila and Kak Syu'aidah kerana banyak membantu ahaks. Thanks uolls, bhahahahaha k.

Sooooooo, I have nothing to say for now.

That's all.

Bye! ^^ *waving*

2 comments:

Laila Syaza said...

eceh dora, lawa blog ^^
aku pun dh update layout blog aku. tpi x lah sehebat dora punya hehe. x reti sgt coding ni. and x de mse.
tapi aku taknak bagi jongdae ngan kyungsoo kt kau gak. haha.

aida idora said...

hahaha firstly, thanks dulu ^^
mana bolehhh. kau dgn bacon je dah.
kasi aku chance dgn chen n kyungso plak k hahahhaa :D