Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Hangout

Assalamualaikum :]

Alhamdulillah, sabtu lepas dapat keluar hangout dengan kengkawan sekolah lama :D Serius lama gila tak jumpa hahah. Sabtu lepas kitorang hangout Jusco Seremban 2 je. Ingatkan nak pergi Mid tapi sebab ada masalah tertentu kan, maka JJ je dapat sampai ^^V

Kitorang gerak Seremban dari Kuala Pilah agak lambat dalam pukul 10 cenggitu. Diorang ah lambat, aku pukul 9.15 dah sampai basten tu duk melangok menunggu diorang. Ber-makeup ke hape? -_- haha. Pungpangpungpangpungpang, maka sampailah di JJ. Laila sorang je yang tak join kitorang naik bas dari Kuala Pilah sebab dia duduk Seremban.

So pukul 11.30 sampai JJ terus beli tiket wayang. Rasa lapauuu then pergi McD makan makan Laila belanja wehoots. AWESOME GILA! Haritu hangout Mid, Noelle belanja Sushi King. Now makan McD pon Laila belanja pulak pergh. Best gilooo hahaha :3

Lepas movie, solat then Greenbox time hahahah. SEGHIUSLEY YANG NI LAGI PALING SANGAT AMAT AWESOME!!!! >.< Ok yelah ni first time aku pergi karaoke. Selama ni mana ada masa nak pergi karok segala ni. Pergi Mid haritu pun cadang nak karok tapi mahal kat Mid. RM30+ satu kepala tak kira berapa lama karok. Berbaloi jugak la tapi kat JJ dapat RM17+ satu kepala untuk 3jam woots. Kitorang karok tak sampai 3jam pun sebab nak kena balik awal. Dapat karok 2jam je tapi tu pun rasa bersyukur dah dapat lepaskan stress haha ^^V

Cause eating aint a crime :3


GI-Joe2 sangat awesome! Seghiusleyyy and Lee Byunghun as Storm Shadow pak ahhh handsome gilaaa hot gilaaa kachak gilaaa bruhhhh >#< lebiu :* bhahaha. Tapi ada satu part tu bila tah, aku ngantuk sangat kot sebab malam tu tak cukup tidur so hampir terlelap ah kat dalam cinema tu muahaha peace yow ^o^V



Like seghiusleyyyy aku dengan Laila je enjoy karok lagu korea hahaha. Dahlah takde romanization subs punya and kitorang macam DEHEK NAK NYANYI CAMNE NI DOWHHHH???!!!?? /flip table -_- Maka kami pun nyanyi lah ikut rentak sendiri hahaha. Paling takleh blah masa nyanyi lagu Exo-Mama tu bapak ahhh AWESOME GILAAAAAA >#< puahahaha. Rindunya nak karok lagi T^T ahaks.


Tak dapat karok lama, pukul 5 stop karok then solat asar yadda yadda pukul 6.30 naik bas pulang ke rumah huk. Rasa tak puas sebenarnya tapi apakan daya, masa mencemburui kami hahaha. Rasa awesome gila hangout dengan diorang haritu. Nanti bebila kita free, hangout lagi kayh hehe. Muaxx :*

Kbye!

2 comments:

Anonymous said...

Alhamdulillah. Part aku dkt karok kau tak cerita. Muahahahahahahaha

(fatin cantik) :p

aida idora said...

OMG SEGHHIUS LUPAAA!!! >.<
TAKPE NEXT ENTRY NANTI AKU MENTION!
MUAHAHAHAHA XD