Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Incheon airport

Assalamualaikum :]

Straight to the point, aku baru balik daripada berjogging dengan Along which is Kak Maisarah, my neighbour. Biasa pukul 7 gerak from rumah, along drive. Kitorang jog kat Jalan Bukit dekat dengan library tu. Dah banyak kali jugak pergi tapi takdelah sampai setiap hari lulzz.

So tadi masa jog tetiba terserempak dengan Cikgu Aznah which was my BM teacher since I was in from 1 till form 3. Seronok gilaa jumpa cikgu tadi haha. Mesti dia tak sangka aku dah pasang braces sekarang ni heh. Kitorang borak kejap pasal result SPM, pasal kengkawan aku yang dia ajar jugak... yadda yadda and tuptup dia cakap dia dah pencen :O Tahun ni dia pencen dah, tak mengajar TMS lagi dah. And dia cakap dia baru balik hols from Korea and i was like OMG ASDFGHJKL PAK AHHH SERIOUSLY CIKGU BEST GILAAA SHARE LAH STORY CIKGU~!! Pfft in your dream jelah nak aku cakap cemtu dengan cikgu memang mintak pelempang HAHAHAHA.

Cikgu cerita yang dia pergi Nami Island which is tempat famous yang ada buat penggambaran Winter Sonata dulu tu. Then aku tanya ada tak dia terjumpa mana-mana artis korea ke kan and she said ADA... *gulp* ;A; Dia cakap masa tu dia kat Incheon airport nak balik Malaysia. Kebetulan anak buah dia yang form 4 pon ada ikut sekali, tetiba dekat airport tu suasana jadi riuh and anak buah dia pun terjerit-jerit and nampak la ramai orang berkumpul kat satu tempat ni. Sekali cikgu pergi check, rupanya Super Junior ada dekat airport tu and i was like OMAIGAD ASDFGHJKL IM SCREAMING ;A; And like seriously, memang aku jerit macam orang gila depan cikgu -_- Maafkan saya cikgu~ Saya...bukan apa...saya...tak mampu.....LOL. She said Super Junior baru balik Korea from KL. Happy betul cikgu eh bila sebut pasal Super Junior o.O Taktau pulak cikgu ni layan Kpop bhahahahaha XD

Ok pastu aku sesuka hati je cakap,

" Nanti nak pergi korea lagi ajak lah saya cikgu hehehe " LOL.

" Bolehhh, awak add lah saya dekat facebook ye "

Hahahahaha k nanti saya add ok cikgu. Nanti bawak saya pulak okay~ xD Tapi sekarang ni North Korea dah declare war dengan South Korea and kalau nak pergi hols kat Korea sekarang ni pun memang dah tak selamat. Tunggulah Korea aman dan reda dulu wokey dodo ^^ hehe.

And masa otw balik rumah pun along cerita masa Ika dengan mama along pergi Korea last year pon Ika ada jumpa ramai pelakon tapi tak ingat pulak nama haha. Along cakap senang je kalau nak jumpa artis korea tu. Sampai korea je terus je menetap kat Incheon airport tu, and for sure akan ada artis korea yang lalu lalang kat airport tu bhahaha. Ok point kat sini sebenarnya...........aku pun taktau LOL. Nak cakap aku happy jumpa cikgu kot. Kehkeh (Y)

Ohh btw today is #HappySEHUNDay #OhSehunDay #SEHUNday and so on ahaks.


Happy birthday Oh Sehun you little maknae already 20 y/o in korea. Stay pretty and stay cute and ill always support Exo and you always and I LOVE YOU :* When Exo's going to make their comeback? Palli make one. Gildarilkae ^^ Bbuing bbuing~ bhahahaha xD

Im still noob with Exo. Please take care of me~ ^^ keke.

Bye!

No comments: