Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


It hurts

It hurts. And no one understand.

Aku memang selalu menyemak RT benda yang orang tak suka kat TL.

Well, im just being me. This is me when im in form3. No one ever know right?

Sebab form4-5 aku tinggalkan bendalah ni. And now im just being my OLD me.

Salah? Tak suka? Menyemak? Bosan? Annoyed?

Annoyed dengan lovey dovey aku dengan biases kpop aku? Then gth.

Well, at least aku takde kecoh pasal lovey dovey dengan memana lelaki yang betul wujud kat TL.


You guys just dont understand.

Not feeling like picking up any phone call rn.

I hate people.

Please, just leave me alone.

:'(

p/s : twitter aku sekarang hanya untuk instag, blog dan keek je. no worries. aku takkan kacau sesapa lagi.

2 comments:

Anonymous said...

Chillex dora. I'll always be yr number one supporter. Hehehe. Go dora, go!

(fatin farhana) ahakz.

aida idora said...

LOL, thanks atenggg :*