Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Tomorrow


I still CANT at THIS. And cries at Jongin's braids TSK ;_; My feels wont let these guys go away from me. Their new MVs (korean and chinese vers) were soooo damn good babeh. Even it's hard for me to describe...../sigh . They're just so freaking awesome and sexy and hot and cute and funny? LOL. And im waiting for their another MVs drama vers WHILE I KNOW I WONT BE AT HOME AT THAT TIME U HEAR ME /cries at corner. Oh so well, i just wanna say im so happy for you guys~~!! *hugs* \(T-T)/

Ok lemme stop fangirling for a moment.

zzZ~

Now let's talk about reality. It's aldy 1st of June and tomorrow is D-day T-T I just......dont wanna go please. Can i? SOBS. Buat sesiapa lah yang curious aku dapat mana and course ape segala kan. Aku malas nak cakap sebenarnya since aku pun taktau korang korang yang tengah baca ni (kalau ada) sambung study mana and course apa. Even kengkawan yang dah lama aku tak contact pon aku taktau diorang kat mane sekarang ni and ambik course apa. Seriously wa cakap sama lu. Only some of them yang rajin contact aku je, aku tau pasal diorang. Yang lain, aku usha gambar kat instag je hoho.

Aku dah lain sejak akhir-akhir ni. Risau dengan diri sendiri pun ada jugak sebenarnya /sigh. BLAME THIS FANDOM THANKS. I wonder how am i going to survive bila masuk uni nanti. Haih entahlah. Khamis lepas baru lepas kena nag dengan Laila hahahaha. Serious dah lama aku tak kena nag dengan kengkawan. I mean, dah lama takde orang kasi nasihat yang terkesan sampai tercocok di dada lah giteww kateko. Speechless, jawsdropped masa baca text kau Laila haha. Thanks much, XOXO :-* lol.

Ok jauh sangat lari topik. So, ESOK. AHAD. 2 JUN. IM STILL NOT READY. BUT. Bye korang~ *waves* haha. Seminggu orientasi kot? Then Jumaat tu aku nak make sure aku sampai rumah dah LOL. Nak balik weh, SERIUS. Uni aku pun tak jauh mana, Melaka je uolls /vomits rainbow everywhere/ . Actually kampus tetap aku kat Tapah tapi transit Kampus Alor Gajah dulu for a moment. Maybe next year aku pindah Tapah? Let's just wait and see :)

Wish me luck and success to whoever read this. Love u to bits, /throw hearts/ ;)))))

Btw, my blog's song may sounds cheesy as it be but OH WELLS IM SORRY I JUST SO FREAKING LOVE IT *hugs chensoo* \^o^/ lol.

130530 Exo at Sukira ;

[everyone were talking about heights]

Ryeowook : D.O-sshi, why arent you talking?
D.O : I dont like to talk about height.

It's okay bebi. I FEEL U TOO *hugs* \O/




p/s : im going to Uitm Alor Gajah/Lendu, Dip Acc :)

No comments: