Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Green light

Assalamualaikum :]

Ehem testing testing one two tree coughs three. Am currently at Jusco S2 and tengah chilling around here and there. So tadi jenjalan dengan fam. Alaaa biase ler shopping raya and stuffs kan. Raya nak dekat, sekarang baru nak shopping baju raya. Ehhhhh memang seronok shopping last minute. Seronok sangattt =.= Baju kasut segala bagai semuanya kena pilih cepat-cepat sampai nak try baju pun sempat pakai separuh je pastu tanggal, then bayar. Ok tipu semata ihik tehik. Tapi yang seronoknye sebab banyak SALEEEEE. Sewonok acik shopping tauuu. Main ambik pastu bayar je ahahaha hamboihhh over kau nokx :3

OK tu bukan point sebenarnye buat post ni. Act tadi masa aku dengan ibu tunggu ayah and abang beli seluar, borak-borak la kejap dengan ibu. Pastu ibuuuuu ehem ibuuuuu....... Ihik cheq malu la nak cerita lulzzz *PANGGGG*

Act tadi ibu aku............


Ibu : dora bila nak kurus ni? Cube diet sikit... /pandang dengan muka penuh simpati/

Me : takdo makno nak kurus haih. dalam mimpiiiiii.

Ibu : diet la sikit. baru boleh ada boyfriend.

Me : *gulp* APA?!?!!?!? O.O

Ibu : yelahhhh, kalau dora kurus mesti yang ramai nak /evil laughs/

Me : .......................kenapa ibu tetibe je ni = =

Ibu : dora sepatutnye da ade tau before graduate.

Me : ade.... ape? O.o

Ibu : ade boyfriend laaaaa.

Me : tapi dora masih muda dan comel .__.

Ibu : tak kira laaa, dora kena carik awal-awal. nanti da tua lagi susah nak carik.

Me : ibu......takde orang nak anak ibu ni. sebab dora gemok /criessss

Ibu : sebab tu ibu suruh dora kurus sikit.

Me : susah la ibu. kenapa takde orang nak dora eh ibu? sebab dora gemuk ke? sebab tu takde orang nak?

Ibu : haishhh, dora tak gemuk la. chubby je hehe. mesti ada orang nak punye lah anak ibu ni :-)

Me : yekee......

Ibu : iyeee, nanti carik boyfriend yang alim warak sikit.

Me : tapi kena lah handsome jugak kan? *v*

Ibu : handsome tu mesti lah tapi jangan handsome sangat.

Me : dah kenapa =.=

Ibu : handsome sangat nanti dia tak setia.

Me : O_O

Ibu : betul....dengar cakap ibu ni.

Me : haaaa okay~

Ibu : nanti da ade boyfriend bagitau ibu tau.

Me : *GULP*


SCREAMS
\\\\\\\\(OuO)///////

I donno what to say mayn. SPEECHLESS lol.
WHY ibu............WHY ONLY NOW. Kenapa dulu tak cakap awal-awal lmao (OuO)
Am still not ready~ (u.u) hahahhahahahahaha ////NO////


Tapi jangan terkejut kalau pasni aku asyik post pasal boyfriend aku je kat blog ni.
Muehehehehehhehe ~3~



Tapi die kena paham aku ni kpoper sejati. Mungkin aku takkan mencintai die seperti mana diriku ini mencintaimu Exo beybeiys u_u

/slap self even harder/

Teeettttttttt~

Bye!

No comments: