Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Time flies

 Assalamualaikum :]

So peeps, guess what am doing right now? Hoyeh trust meh aku tengah baring terlentang sambil laptop atas badan *lol* sebab hongeh dah =.= Tau hongeh tu ape? Hongeh tu macam ponek. Tau ponek tu ape? Ponek tu penat laa. Ok pls ignore me -_- Tapi seronok ah baring atas lantai yang bosa lagi sojuk ni sambil menghadap syiling. Rasa tenang je ahahaha /slap self/

Actually tadi baru lepas tolong ibu buat rendang and kuah kacang and nasi impit weee~ ^^ Esok raya dah kan? Sekejapnye masa berlalu u_u Rasa macam baru semalam je nak puasa *ayat cliche* Tutorials aku tak siap lagi homaigod okay T.T Sibuk online je manjang, tutorials dibiarkan ketepi sobs ;_; Time orang busy nak raya ni laa baru kau ngengada nak buat kerja kan dodo ;_; Tambah lagi lepas cuti ni ada banyak test menanti uhuk. Bencinyaaaaaa. Tak syiok raya, dah macam budak nak amik SPM balik je aku ni T.T WAIT, aku rasa macam dah mention ayat ni kat entry before ni = = Nampak tak betapa frustnya aku sampai ulang ayat yang sama dua tiga kali? /criessssss

Harini akan sangat busy, tapi aku tetap akan mem-busy-kan diri tweet kat twitter lol. Handphong kan hado. Takpayah pakai laptop pon takpe -_- Nak kena siapkan tutorials, tolong ibu masak, susun kuih raya, tolong ayah mop lantai, sapu lantai, tolong ibu masak lagi, susun kerusi-meja sebab malam nanti orang surau datang rumah nak takbir. Overnyohhh statement padahal macam la aku buat semua, heh. Konklusinya memang BANYAK lah benda nak kena buat harini ;~;

Oh btw, aku dah start menulis fanfic LOL. In english. Dan macam sucks and memang sucks. Ok ini memang LOL = = Tapi semalam boleh dapat 10 new subscribers in a day ;; /wipe tears/ Orang tertentu je yang bertuah dapat baca fic aku ahahaha bertuah lah sangat /roll eyes/ @.@

Aku taktau nak cakap ape lagi.....................OH WAIT...........aku nak duit............SOBS ;_;



Kim Jongin, youre not distracting at all :-) :-) :-) AI HET CHU :-) :-) :-)

Oh btw look what i found~ T..T



My bb is getting ready for tumoro ;-; How bout urs? OuO
ahahahaha so nais lah this pic LOL.


OHMAIGAWD I LAHVE MACROS SO MUCH.
CANT. STAHP. LAUGHIN. LMAO.
/slaps sehone/


OK enuff haha.


So, Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin pipol ^O^




p/s : jongdae i lahve u.

3 comments:

Nurul Anisah said...

Selamat Hari Raya :D

Arrien ::@man!:: said...

comel D.O pakai baju melayu.. macam orang nak pergi menikah..hehe..btw Selamat Hari raya unnie ^_-

aida idora said...

@anisah selamat hari raya jugak dear ^^

@arrien die nikah ngan unnie larr ahahaha :p selamat hari raya jugak dear ^^