Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


mixed


maknae ruining your life

Assalamualaikum :]

Aku dah okay. Yes, i am. Lebih okay daripada semalam. Tapi otak still tak boleh nak proses dengan baik. Banyak benda nak kena pikir.

  1. Quiz business maths pada esok hari which is chapter 7 lagi susah daripada chapter 8 idek why /FLIP/
  2. Quiz microeconomy pada esok hari tapi tak start bace pape lagi
  3. Test agama pada selasa hari tapi (same reason as above)
  4. Tutorial(S) account yang nak bincang dalam class pada selasa hari tak start buat pape lagi /SLAP/
  5. Jenuh mencari tiket Xpax Zone MTV World Stage tapi susah nak jumpa, kalau jumpa orang jual pun, mahal nak mampos puihhh
  6. Bila tiket MTV nak sampai kolej
  7. Bila album Growl nak sampai kolej
  8. MTV World Stage
  9. EXO
  10. EXO
  11. EXO
  12. (repeat no 9, 10, 11)
OTL

Ok -_- aku.....taktau laa....banyak benda nak kena buat yet still tak usaha buat apa-apa lagi U_U eh actually usaha jugak sebenarnya ahaha cuma rasa tak mencukupi dengan apa yang aku dah buat. Aku ni bila stress, memang kerja tinggal belakang /bukak laptop/ /pasang earphone/ /bukak video/ /makan/ /slap self/ . Malam ni pulak dah nak kena balik kolej. Can i not go please :( Tak rasa puas duduk rumah 3 hari je :( sobs ;_;

Oh and, aku rase baru semalam aku wish congrats pasal #Growl9thWin tapi sekarang dah wujud #Growl10thWin and i was like O.O Am speechless dowh. Semua benda berjalan dengan sangat pantas sampai aku sendiri tak sempat nak backtrack ;_; Lepasni mungkin ada #Growl11thWin #Growl12thWin lmao idek. Tapi next week dah goodbye stage soooooooo uhm bye /CRIES/



..............................

feels laik punching this picasso straight in the face but his smile stops me from doin so OTL


BYE!

No comments: