Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Study week



Assalamualaikum :]

Hello guys. Okay, straight to the point jelah. Last thursday, tamat dah classes untuk first semester. Phew. Now, study week je, get ready untuk final. Khamis ni paper Microeconomy, sabtu ni pulak paper Account T^T Aku tak ready nak ambik final acc :( Aku tak readyyyyyyyyyyyyyyyy /slap/ ;_;

Study, study jugak. Twitter, twitter jugak. Movie, movie jugak lulz. Almost evelidey pergi library sebab nak study + dapat wifi free muahaha. Nak bandingkan dengan broadband aku yang lembab nak mampuih tu, datang library online kat sini lagi worth it kot ahah (OuO) dapat lah jugak download 23456789 vids lol. Ok nampak tak tujuan pergi library tu dah terpesong jauh T__T teruknya aku ni sobs.

Oh btw, congrats Nana ada blog baru /applause/ lololol (OuO) Aku.....ada jugak blog special untuk spazz sebenarnya haha tapi tak kasitau orang je. And, dah lama tak update sebab takde masa nak update U_U And aku tak pandai nak edit blog lelawa cam kau sobs /kreys/ ;;

Exo.......enjoy ur life kat Germany ok. Dont selcas with street fans lol what an even street fans -_- AHAH. I mean pls jangan ulang kisah kat Kazan bawak ke Germany pls or else.....ill kidnap u guys HOW BOUT DET (OuO) pmsl OK and ohhh Happy Birthday ChenChen :* Ive aldy tweeted for ur birthday so am not goin to spazz bout you here lol. Love yah! \^O^/

Aku maybe akan a lil bit busy since nak kena study untuk final ni. But still, kalau ade pape mention je aku kat twitter ok :) Aku selalu gak on twitter nak spazz sebenarnya ahakz SO---

okbye.


dah lama tak baca kaisoo fics ;_; sekarang ni aku dah ter-attached dengan baekyeol.
they ruined me OTL


p/s : sorry buat korang termuntah tengok gambar kat atas. that's y aku tak suka post gamba sendiri kat sini orz

No comments: