Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Throwback 080913


Assalamualaikum :]

Nothing much to say. I just miss everything. Exo especially. Oh and Running Man ha ha /laughs at my own face/ Kalau korang pun dah tau, jom nangis sama-sama :-):-):-) Btw, entry ni hanya nak throwback masa 080913 haritu. Korang pandai kalau korang ingat ada apa dengan tarikh tu :* Entry ni banyak gambar, so please endure.




Kris's international fansite (MerryKris Int'l / @MerryKris1106) gave me these as gifts because i sold one of my XZone ticket to her :)





"Hye, do call me Pororo or Poteto whatever you prefer because am a cutie. Yep, i am cuter than Do Kyungsoo. Trust me OuO" /slaps self/

From left is Dalila, Kak Syuaidah (Laila's sis) , Laila and me Pororo :-)


Got the fan from Baekhyun's fansite noona (@FoxBaek0506)ㅋㅋㅋ



"Hye, saya lah Pororo yang comel tu ihihihihi."
/throw bricks/

Masa ni penat gila lenguh segala anggota badan main tolak-tolak jengket kaki, leher, tangan, mata, mulut semua. Tudung pun banyak kali kena tarik dan hujan dan basah pfft -_-

Soooooooooooooooo,

I. AM. GOING. TO. SPAM.
Gambar-gambar kat bawah ni 100% credits are fully MINE. Dont take them out without permission. Tq~

[ click pada gambar untuk lebih jelas ]

 

Tadi tengok balik semua fancams aku masa MTVWS, pastu tetiba nangis sengsorang (ಥ_ಥ)
Hahahahahahahaha over. Ignore me pls \("-_-)

Kbye!

p/s : put the blame on SMTBeijing SMTTokyo THANK.

Freebies - Icons [Exo]


Im getting myself too attached to him lately. Help ;_;

Assalamualaikum :]

Hye peeps, we meet again here~ So as korang boleh nampak title, am going to do my very first freebies to give out LOL. Sebab ni post special sikit. Ni post aku yang ke-700 YEAY ~(^..^)~ sejak mula berjinak dengan blog since tahun 2009. So almost 5 tahun dah aku berblogging, and now dah cecah 700 posts dah pun tapi followers takdelah ramai mana pun ahaha. Actually before ni aku ada satu lagi blog lain tapi guna email lain. And email tu apa jadi entah, lupa password kot terus tak guna dah. Aku end up buat baru je lol.

Aku tak pandai main coding and edit-edit ni semua, sebab dah lama tak usik U_U Dulu masa pakai classic template tu ye la rajin main coding, edit gambar segala. But now lepas SPM terus rasa macam awkward bila jumpa coding. Takde masa nak usik coding laa masa orang tengah busy nak exam dulu -_- Inikan pulak bila bukak PS, rasa macam baru jumpa boyfriend baru taktau nak cakap apa #eh .

So apa yang aku mampu buat, tu je yang aku boleh kasi u_u Dah cukup sedih bunyinya ni. Sila menangis sekarang ahaks OuO



[ click on image to get icon ]

Pepandai korang lah macam mana nak save lol. Aku dah siap buatkan border so takyah korang edit lagi. Sorry kalau tak lawa. Sorry kalau korang carik Kyungsoo, tapi takde. Sebab aku memang tak buat Kyungsoo punya. I just cant. Lol.

Kalau aku rajin nanti aku buat group lain pulak ok.

Bye!


p/s : leave a comment kalau ambil :) xoxo.