Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Finale


Assalamualaikum :]



Am homeeeeeeeeeeeeeeeeee for a while ;_; 3 hari je balik hurm sebab jumaat ni ada paper lagi yang perlu ku tempuhi sobs. Then next week ada 2 lagi paper which are Business and Business Maths. Isnin paper Business, jumaat pulak Business Maths. Pergh gap takleh nak lama lagi ke -_- Jumaat ni paper BI so aku macam lek sikit kat rumah ni lol. Bukan apa, kalau study BI pun buat latihan je tapi actually taktau nak buat latihan ape ;_; lol. Okay then habis je paper Business Maths next week, maka tamatlah pelajaran dan pembelajaran aku as Part 1 dalam sem ni OMG PASTU BOLEH BALIK PASTU BOLEH SPAZZ PASAL EXO PASTU PASTU PASTU OuO. Pastu nanti naik sem 2 pulak -___- /flip table/ NO.

Okay enuff with life, korang tengok atassssssssssssss. OMG lol new header YEAY \^O^/ thankyu so much Nana sebab susah-susah buatkan for me bb *A* /wipe tears/ Aku nak buat sendiri je sebenarnya tapi kau yang insist nak buatkan jugak (TAT) Aku takleh lah nak tolak kan bikos i lahve u *v* LOLOLOL coughs tehik puihhh OuO /slap/

Lawa kan header tu ;_; Taktau la ape korang rasa tapi aku rasa lawaaaaa. Aku sendiri edit cincai-cincai tak selawa yang dia buat sobs ;-; And we both had a very hard time ok to find such a good pic for header OTL almost surrender saspender sepender but now LOOK, it works OvO

And OMG my new name lol. Dorado, me and kyungsoo :-) together :-) in one name :-) CAN U FEEL ME :-):-):-) 

/jumps off cliff/

Do visit her blog, dia ada buat banyak tutos yang berguna OuO tapi aku tak pernah terpikir nak guna pun OTL what is me -_- ok here's her blog : Lunana bb . bb look, i promoted ur blog OuO hope u dont mind, ets okay bb dont weri bikos no one will ever going to read ma blog so ets okay ur blog es safe OuO ok u can weep now lmao.

Banyak sangat OuO laaaa, ahahahaha sorry orz.


ME when nana gave me the header ;




aint my pororo bb adorbs ;A;

/squish kyungsoo/


Ouh goodluck kepada adik-adik yang ambik PMR sekalian dan adik-adik yang bakal ambik SPM sekalian :)
Alah PMR tu kacang je tuuuuuu. SPM pun alah taugeh jelah LMAO.


It's already 2.30am babe. till we meet again next week maybe after i finished my final exam YEAY! ~(^O^)~

kbye!

No comments: