Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Freebies - Icons [Exo]


Im getting myself too attached to him lately. Help ;_;

Assalamualaikum :]

Hye peeps, we meet again here~ So as korang boleh nampak title, am going to do my very first freebies to give out LOL. Sebab ni post special sikit. Ni post aku yang ke-700 YEAY ~(^..^)~ sejak mula berjinak dengan blog since tahun 2009. So almost 5 tahun dah aku berblogging, and now dah cecah 700 posts dah pun tapi followers takdelah ramai mana pun ahaha. Actually before ni aku ada satu lagi blog lain tapi guna email lain. And email tu apa jadi entah, lupa password kot terus tak guna dah. Aku end up buat baru je lol.

Aku tak pandai main coding and edit-edit ni semua, sebab dah lama tak usik U_U Dulu masa pakai classic template tu ye la rajin main coding, edit gambar segala. But now lepas SPM terus rasa macam awkward bila jumpa coding. Takde masa nak usik coding laa masa orang tengah busy nak exam dulu -_- Inikan pulak bila bukak PS, rasa macam baru jumpa boyfriend baru taktau nak cakap apa #eh .

So apa yang aku mampu buat, tu je yang aku boleh kasi u_u Dah cukup sedih bunyinya ni. Sila menangis sekarang ahaks OuO



[ click on image to get icon ]

Pepandai korang lah macam mana nak save lol. Aku dah siap buatkan border so takyah korang edit lagi. Sorry kalau tak lawa. Sorry kalau korang carik Kyungsoo, tapi takde. Sebab aku memang tak buat Kyungsoo punya. I just cant. Lol.

Kalau aku rajin nanti aku buat group lain pulak ok.

Bye!


p/s : leave a comment kalau ambil :) xoxo.

20 comments:

Kim Aera said...

akak, comelnya icons-icons akak ;~;
aera ambik satu eh? yang luhan punya huehuehue

aida idora said...

lol sure aera~ thanks~ ambiklah ^^

Yuii said...

Ok semua comel ;~~~~~; kak doraaa sha ambik satu yee :D /campak kyungsoo

Ieyra Ghani said...

nak culik baekhyun satu =_=

aida idora said...

sha & iera~

sure ambiklah ^^

Aidiel Iman said...

ambik satu eh? ;~;

aida idora said...

aidiel~ ok ambikla :)

Lin Junhyung said...

K.dora,lin ambik satu,sehun.Bleh?

aida idora said...

lin~ ok sure :)

Nur Ain Syafiqah said...

ambil dua ea? :) baek dengan lay :D mintak halah, hehee.

aida idora said...

ain~
lol sure ambiklah haha ;)

Lauren Kim said...

take kris ~

aida idora said...

lauren~
alright :)

Aimi Wardina ♥ said...

Cantik nak !

Lyana Sari said...

wahh ! comel-comel la . saya amik satu ye . tq :)

AfrinaTarmizi said...

take one :)

Nur Zakiah Akma said...

saya amik semua ? utk affies saya bole ? :)

KyungDo said...

Kenapa tak ada Kyungsoo ?

Byun EXOstan said...

saya amek ek..

Diana Azhar said...

saya ambik ok?