Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Throwback 080913


Assalamualaikum :]

Nothing much to say. I just miss everything. Exo especially. Oh and Running Man ha ha /laughs at my own face/ Kalau korang pun dah tau, jom nangis sama-sama :-):-):-) Btw, entry ni hanya nak throwback masa 080913 haritu. Korang pandai kalau korang ingat ada apa dengan tarikh tu :* Entry ni banyak gambar, so please endure.




Kris's international fansite (MerryKris Int'l / @MerryKris1106) gave me these as gifts because i sold one of my XZone ticket to her :)





"Hye, do call me Pororo or Poteto whatever you prefer because am a cutie. Yep, i am cuter than Do Kyungsoo. Trust me OuO" /slaps self/

From left is Dalila, Kak Syuaidah (Laila's sis) , Laila and me Pororo :-)


Got the fan from Baekhyun's fansite noona (@FoxBaek0506)ㅋㅋㅋ



"Hye, saya lah Pororo yang comel tu ihihihihi."
/throw bricks/

Masa ni penat gila lenguh segala anggota badan main tolak-tolak jengket kaki, leher, tangan, mata, mulut semua. Tudung pun banyak kali kena tarik dan hujan dan basah pfft -_-

Soooooooooooooooo,

I. AM. GOING. TO. SPAM.
Gambar-gambar kat bawah ni 100% credits are fully MINE. Dont take them out without permission. Tq~

[ click pada gambar untuk lebih jelas ]

 

Tadi tengok balik semua fancams aku masa MTVWS, pastu tetiba nangis sengsorang (ಥ_ಥ)
Hahahahahahahaha over. Ignore me pls \("-_-)

Kbye!

p/s : put the blame on SMTBeijing SMTTokyo THANK.

5 comments:

Kim Aera said...

bestnya akak ;~; and haha comel muka pororo akak luls

aida idora said...

ahahaha pororo is a cutie like me lol OuO

Laila Syaza said...

u hv to show my ugly face didnt you omg dora at least put a baekhyun on my face -.-

aida idora said...

well, i dont have any of baekhyun's pic in my lappy so NOPE aahahhahahahaah OuO

Yuii said...

BUT WHY KAK DORA WHY LOL KRISSSS ;_____; ಥ_ಥ