Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


The Catztees 1st Giveaway Contest

 photo baeksoo_zpsf123f74e.gif

Oh yeah my squishy baeksoo babies i approve ur relationship OuO

Assalamualaikum :]

Am home guysssssssss. Ha ha. Aku balik sehari awal sebenarnya (semalam) sebab banyak benor class cancel this very first week idek why but sokay i dont rly mind bikos i loike OuO Tapi aku balik uni balik pagi isnin nanti sebab class aku start petang wehuuuu :-------) And ive watched Exo Showtime this morning and aku spazz gila babeng kat twitter macam orang gila sampai laila hampir mengamuk sebab banyak sangat spoilers on her timeline LOLOLOL sorry not so sorry OuO

Ahem. So ok last month kot aku ada join satu GA ni. First time sebenarnya join GA kat facebook. Selalunya /selalu puih/ join GA kat blog je. Sebab kat facebook selalu macam susah sikit. Entahlah aku pun taktau la ha ha ok ignore me thankyu \("-_-) Aku join GA ni pun sebab aku dah kenal lama dengan owner site ni. Aku selalu order kpop tshirt daripada unnie ni la ahha. Baju Exo semua aku bantai beli kat dia sebab baju-baju dia bagi aku affordable and kualiti kain dia pon best :)

Ok GA ni bukan perlu follow-follow atau like-like macam selalu kena buat kat blog kan. Tapi GA ni kena pilih antara nak write fanfic ataupun edit gambar bias. Mula-mula aku konfius nak kena buat both ataupun salah satu. Bila tanya in details, baru la paham apa dia nak lol. So at first macam nak write fanfic kan since ive wrote a few dekat AFF tapi kalini macam tak yakin sangat sebab syarat nak write fanfic kena paling max pun dalam 2 pages. Aku pulak jenis kalau dah menaip memang takleh henti, and tak reti sangat tulis oneshot punya fanfic. So yeah, last-last aku pilih nak edit gambar je. While laila pulak dia wrote Kyungmyeon's fanfic ahahahahaha she said that was her first yaoi fic ever LMAO. Tapi memang sesuai lah dia buat fanfic sebab english dia terer tak macam aku haaa U_U Laila jugak la yang inform aku pasal GA ni haha dia yang ajak join :)

Hadiahnya pon best gila T________________T

 photo GA2_zps1666ac3f.jpg

 photo GA_zps55bfd8cb.jpg


So GA ni baru je tamat 26/11/13 haritu and dah umum pemenang pun. Andddddddddddd... *drumrolls*

 photo kpoptshirt_zps02d6b998.png

(〜^∇^)〜 Tenenenenenenenenenenenenggggg 〜(^∇^〜) 

I won! Hehehe tapi dapat 2nd place aje :) 1st place goes to Amalina Johar with her wonderful Chanbaek's fic asdfghjkl I JUST :-))))))))) Ive read hers and i was like wow macam related je fanfic dia dengan poster aku buat ni hahaha. Sebab dalam fanfic dia tu ada sebut pasal "guardian" and kebetulan tajuk poster aku pun "Winter Guardian". Tapi fanfic dia tu macam fluffy sikit, poster aku buat ni pulak jenis yang angsty so thats the differs la kan between ours'.

Click here to read.

Alhamdulillah menang no 2 hahaha. Actually nak sangat beg MCM tu sebab beg tu mahal kot kalau beli online T_T tak kira la official punya ke, unofficial punya ke kan. Walaupun unofficial but still, mahal la beg tu T_T i dont have enough money to buy that bag sobs. Tapi tu la kan, dah takda rezeki u_u Actually hadiah 1st prize dgn 2nd memang tak jauh beza sangat pun haha. Cuma aku dapat Infinite ASMAMA Necklace eh? ._. Aku pun taktau tu necklace yang macam mana ._. And i got Chanbaek's sticker T_T I know lately ive been shipping Chanbaek so damn hard but still, Kaisoo is my most fav of all T^T

Ya Allah, tak bersyukurnya aku ni -____________- hahahaha ok stop it.

So i wanna say a BIG thanks to Laila my another poteto and Nana my no longer poteto but biscuit lol sebab banyak membantu hihihihi tehik :> Thanks laila sebab ajak aku join GA ni and komen poster-poster aku yang tah pape tu lol, and thanks nana for her awesome tutos and banyak kasi komen pasal poster tu jugak. Dia suruh aku edit font tu ke bawah sikit tapi serious aku pemalas sangat ke hape time tu, terus submit je ahahaha sorry bb :*

Aku taktau apa jadi dengan colour poster tu tetiba macam dull semacam and tak original macam yang aku submit entah ler 눈_눈 lol. So here is the one yang aku submit. Full edited by me.

Click here to view poster.

And guys, do support and show some loves to this awesome site okay. Borong la banyak-banyak kpop tshirt from her sebab serious material kain dia best boleh stretch and sejuk and sedap pakai :) Nak buat design sendiri pon boleh, just inform her okay ^^

Click here to view her site on facebook. And here to view her blog.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EXO COMEBACK ON DEC.

 photo elf_zps6655aade.gif

.........................i donno them anymore................EXO NUGU 눈_눈

yeap, that was THEIR FREAKING PHOTO TEASER AND A VERY WONDERFUL CHRISTMAS TREE.
/pukes/

am pissing. idk anymore i need money kbye.



p/s : happy belated birthday dear my idiot giant park chanyeol ILU :*

"Back To Holiday Giveaway" | Nisha

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html

Done following all the rules~
Click on the banner to join the giveaway guys :)

Semi Hiatus


Greasy baek euww your face pls 눈_눈

Assalamualaikum :]

This is just another short quick post for tonight. I had finished packing up my stuffs. Ill be going back to jail tomorrow to continue my studies U_U Cuti sem dah habis. So lepasni aku akan semi hiatus from updating this blog. Dont miss me guys! hahaha puih.

But maybe jumaat ni aku balik rumah balik sebab nak download Exo Showtime LMAO. Mana boleh miss mehhh OuO Kalau aku rajin nanti aku post ah pasal show tu kat sini. Kalau, If, Jika :--)


So i was right. It was his right ankle ㅠㅠㅠ

My bb is going to be alright. He will be fine. My bb is a strong manly guy :') /hugs pororo kyung/


p/s : the picture was not edited by me and not mine. full creds to the rightful owner.

Quick post for Kyungsoo


My pororo bb sprained his ankle ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

Someone said it was his right ankle.

Someone said the left one.

Im not really sure but i think it was the right one.

I watched the performance once again and noticed he was dragging his feet during the whole performance and he was moving a lil bit slower than usual when he was dancing I CRIED ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

Enduring the pain for 10 minutes during the performance was not easy ㅠㅠㅠ

U did a very good job for the performance even though u were in pain bb am so proud of u ♥ ಥ_ಥ
♥ಥ⌣


my heart hurts seeing u like this bb :'(
bb do rest well and get a good treatment and eat well i love u get well soon bb U^U /pororo hugs/

AND

Congrats Exo for the Album of The Year Award on MAMA2013 ♥ ♥ ♥
U guys deserve this am so proud ♥ :*

The performance was awesome and the best ive ever seen (after rewatched because livestream sucks) SOBS T_T


U just donno how hard it was for me to watch OT11 on the stage crying and hugging each other for the award without seeing u together with them, pororo kyung bb T^T

I forgive everything that uve done to me and my life bb lol as long as ure okay now and take a good care of urself and i believe that my strong bb is going to kick everyone's ass for ur comeback with ur injured leg as soon as possible lmao muahx  bb bbuing~ \\\UuU///

And i promised ill pronounce ur name right after this. If i can Kwangsoo, why i cant Kyungsoo ahahahahaha bye! :-*


p/s : full creds to white2do's masternim for the picture ㅠㅠㅠ

The Button Giveaway 2013


Assalamualaikum :]

Mencari seramai 30 orang yang bertuah untuk memenangi badge comel ni :) Siapa nak join, silakan click banner atas ni okay. Rules pun simple, tak ambik masa lama pun buat. Meh buat meh ^^


Goodluck!

tag : Ainabyun (because she tagged me first ^^)

p/s : thanks to Arrien sebab tag unnie :)

Birthday Blast by Haera, Aera & Jaera


First of all, are you guys triplets? Haha so cute lah nama sama :)
I think am older than you guys tapi taktau tua berapa tahun because i only know Aera. Tu pun kenal from twitter :) So a birthday wish for my adik-adik /vomits blood/ , happy upcoming birthdays to you guys okay. Study rerajin. Ohh akak baru usha profile korang, so you guys are 2 years younger than me omg i feel old U_U hahaha. Goodluck SPM tahun depan, kan? Keke, do your best. Break a leg! Literally. LOL.
^^V

done following all the rules :)

tags : Laila (hye laila kalau rajin buat ler hihi) , Nana (but i bet she wont do this thing lol)


p/s : thanks for the one who tagged me this :)

Random


" Budak UPSR 5A dapat hadiah mini cooper "


Pagi tadi pergi kenduri berkhatan anak kawan ibu.

Ibu borak-borak dengan kawan-kawan dia. (my ibu is a teacher and so do her friends fyi)

Sorang cikgu tu tanya sorang cikgu ni.


"Sapiah, Naqiudean mintak apa je hadiah 5A?"

"Takde apa pun kak, yang dia cakap cuma Naqi nak ibu doakan Naqi bahagia dunia akhirat."


Jangan buat anak sayangkan parents sebab duit dan barang mewah.

Kalau duit dan barang mewah dah takda, means takpayah sayang parents jugak la?

Gitu?

Nice.


App review - Dayre


Look at these two dumbasses, aint they cute like me and nana LMAO cant wait for the showtime ಥ⌣ಥ

Assalamualaikum :]

Entry kalini nak share dengan semua pasal satu application baru ni. Aku tau app ni pun daripada instagram Keknis aka Hanis Zalikha. Dia yang promote dekat instagram dia. So i was curious, best ke app ni kan. Dan terbukti, besttt hihi :>

Nama app ni Dayre. Aku taktau macam mana nak pronounce dia tapi aku main taram je "diari" habis cerita takyah nak terbelit lidah menyebutnya. Nama pun diari, so aku anggap je dia macam diari bebetul lol. Haih zaman sekarang, mana ada buat diari dalam buku dah. Semua pakai teknologi terkini. Apa nak jadi aku pun taktau la U_U

Teetttt lari topik. Ok back to the main topic, Dayre ni macam live updates korang boleh buat tiap hari tiap masa tiap saat. Almost similar macam instagram tapi lain sikit. Kalau instagram ni macam menganggu orang punya timeline kan post gambar banyak-banyak. Orang pun rimas tengok kita post gambar banyak sangat sampai nak kena scroll bawah laju-laju semata sebab penuh dengan gambar kita je lol. So dengan adanya Dayre ni, tak mengganggu orang punya timeline but they still can see our updates dekat Home. And kita boleh like or share orang tu punya post, orang lain pun boleh buat benda yang sama kat post kita.

Cakap pasal diari, mestila korang nak tulis cerita panjang-panjang kan pasal apa dah jadi dengan kehidupan seharian korang. So macam tu jugak lah fungsinya Dayre ni. Boleh taip panjang-panjang sebanyak mana yang korang nak. Takde siapa marah, takde siapa bengang lol. Macam blog jugak la kan. Tapi yang ni dikira macam mini blogging app. Aku ni pulak jenis yang tak suka update blog pakai phone, sebab tu rasa macam app Dayre ni berguna sangat ಥ⌣ಥ thankyou.

[ click gambar untuk lagi jelas ]


Ni aku view pakai lappy, sebab tu besar godang camni.
Kalau dalam phone, besar ikut saiz phone masing-masing ye.
Yep, macam kat bawah ni.



Soooo jyeah. 


Oh app ni pun ada kasi banyak stickers comel-comel macam kyungsoo haktuih :>


Ok kalau korang nak view macam mana app ni berfungsi, ada aku letakkan link kat bawah header tu. Rajin-rajin kan diri lah ye click bendalah tu lol.

Kepada yang dah berjaya download app ni, jangan lupa follow aku haha. Aku pun baru buat bendalah ni, sebab tu followers dengan following pun tak banyak sebab aku taktau nak follow siapa -_- Kalau ada antara korang yang dah ada app ni, inform lah aku ye. Nak follow hehe. Nak jugak tau macam mana korang jalani kehidupan seharian. Takdelah mysterious memanjang je, kan. Heh.

Btw, Happy Pepero Day to people all around the world! Walaupun aku tak sambut and taktau ape benda hari pepero ni tapi, aku nak wish jugak lol. Urgh i wanna do pepero game with kyungsoo ಠ_ಠ

Ahaks that's all kot.

Kbye!

SM Exhibition / Korea Fair

Assalamualaikum :]

So pagi tadi aku pergi Korea Fair tu but aku lagi suka panggil dia SM Exhibition sebab semua barang Everysing from SM je yang ada. So jyeah. Pergi dengan Noelle, Teha, Laila, Aida and Fiqah. Sampai KLCC pukul 10.30am something like that mengharapkan Exo goods banyak yang dah restock balik. Tapi macam ASDFGHJKL menghampakan T___T


Exo goods banyak yang dah sold out especially their accessories macam Exo ring, bracelet etc dah sold out. Haritu pun ada jual polaroids Exo. Theyre much more cheaper than if you buy them online, TAPI DAH SOLD OUT /cries at corner/ Yang ada cuma tinggal baju Wolf 88 Exo yang berharga RM200+ sehelai, and seluar XOXO tapi tak sure how much sebab tak check tapi rasanya macam RM100+ camtu la ;_;

So aku macam sedih gila bikos most of Exo goods were already sold out and I FREAKING DIDNT BUY ANYTHING :-) except for the RM1 of Exo poster lmao (tu pun pakai receipt laila baru boleh tuntut poster tu) haaaaa i sound so pathetic SIGHS /(.-.)\

Takpe lah, at least duit simpan untuk comeback Exo akan datang wehuuu~ U_U


Hye this is me pororo aka poteto and laila with our babies exo especially kyungsoo and baekhyun sitting next to each other so yeah me and laila and kyungsoo and baekhyun and OMG baeksoo OMG OK BYE щ(ಥДಥщ)

Sebenarnya dari kat rumah lagi dah pikir nak buat macam ni........................... ;


Macam cool kan OuO Harga pon cool walaweh RM170+ seketul topi :-)


Yeah me..................and my...........bb /coughs/ imaginations........... ಥ_ಥ


HYE NANA BB THIS IS FOR YOU :-) /sorry for my derp face ha ha bye/


PMSL THIS. Laila had the urge to choke me bikos i was trying to flirt with her baekhyun so yeah lemme die laila. I'll go..........lemme jumps off cliff..............goodbye /drags baekhyun along/


Hye brat :-) /talks to sehona/


Hye brat......i love you bikos ure being a cutie pie in this pinky outfit while ure not /slaps u/

So, macam ni cerita dia. I was tired asking people around me to take pictures of me and Exo so...............i tried to do it by myself. When ure talking about DO IT ON YOUR OWN SELF, that means..............


JYEAH I TOOK SELCA WITH EXO YEAH WHY U MAD GURLS BASH ME IF U WANT.
AHAHAHAHAHAHHAHA CHOKES BYE /LARI/

But when my friends saw what i just did they were all like ;
Baik kau jangan buat OMG DODO KAU MEMALUKAN AKU /facepalms/

/SNORTS/ -..-


Lepastu dapat tangkap gambar dengan akak dan abang korea ni. OH PLEASE this korean guy is so freaking tall OMG i wonder if chanyeol is as tall as him :-) /SLAPS MY OWN FACE/

WAIT. Kenapa aku pendek sangat ni? She didnt even wear high heels kot but i omg ಠ_ಠ


Yeah from the left is Noelle, Teha, me pororo and Laila pororo too LMAO. Idek why did i covered laila's face as well but i just really want to and OMG we both look pretty match together and IDEK I LAUGHED AND STILL LAUGHING AT THIS AHAHAHAHAHAHAHAHAHA /throw bricks at self/

Oh, masa ni kitorang nak tengok movie Thor tapi Laila terpaksa balik awal sebab nak kejar bas balik Uni dia. So sebab tu tangkap gambar dulu before balik sobs. Uhm aku tengok cerita Thor sebab ramai cakap best. Aku......taktau nak comment macam mana. Sebab aku.............tidur dalam cinema -..- Bukan sengaja, tapi tak sengaja hihi. Actually malam before tu aku, tak dapat tidur ._. Serius. Aku masuk bilik pukul 3.30am and try tidur tapi tak boleh ._. Sampai la tetiba ibu aku masuk bilik and kejut, aku still tak tidur lagi and masa tu pulak dah pukul 6am ._. So yeah sepanjang perjalanan ke KLCC aku banyak bercakap and gelak sebab tu before sampai exhibition tu lagi aku dah mengantuk tahap ASDFGHJKL ಥ_ಥ Sebab tu aku decide untuk tidur dalam cinema dan berjanji di dalam hati.

Takpelah, nanti beli la cd Thor cetak rompak punya, tengok kat rumah. /sambil tutup mata/

Pastu aku tidur dengan tak berapa nyenyaknya sebab bising sangat dalam cinema tu but still lelap lah jugak dalam pertengahan cerita /snorts/ Eh eh but i still know the ending of the story ok. Loki still hidup dalam cerita tu, betul tak? :-) XOXO.

Pastu otw balik naik bas ke rumah pun aku, Noelle, Teha semua lelap dalam bas. PEACE YO ~..~V

Ok dah lah aku penat nak taip lagi. And ngantuk satu hal. Esok dengan Ahad ada family day dekat Port Dickson urgh OMG malas gila duhhhhhh ;_; CAN I NOT GO PLEASE OTL.


Oh yeah what you guys r thinking right now r totally right. Teha is judging me guys LOL.

Me : Do Kyungsoo, I LOVE YOU щ(ಥДಥщ)


Oh btw ni poster Exo yang aku beli dengan RM1 tu ha ha tak lawak that's all bye!

Korean Dramas Review #2


My Chanyeol boboiyeot is back guys ಥ⌣ಥ and back to being dumb as usual 눈_눈

Assalamualaikum :]

Hye guys. So aku bosan sangat sekarang ni jadi terpikir nak buat post ni. Ini post kedua untuk korean dramas review. Yang first dulu dah buat lama dah masa cuti lama lepas SPM dulu. Now baru rasa macam nak buat yang kedua :) Post ni akan menjadi sangat panjang macam asdfghjkl jadi kalau taknak baca boleh close tab hihi. So let's get started.

Reply 1997


Drama ni sebenarnya dah lama tengok tapi tak terbuat reviewnya. Jadi sekarang ni baru la nak buat. Aku dah tak ingat sangat characters sebab dah lupa sorry ;_; Mula-mula tengok drama ni pun sebab ada In Guk (hero), one of my fav korean actor. Kalau takda dia maybe aku tak tengok kot drama ni lol. Tambah lagi bila ada Hoya as kawan In Guk dalam drama ni, lagi laaaaa umph gitu haha.

Setakat yang aku ingat dalam cerita ni, Eun Ji (heroin) merupakan seorang fangirl yang gila-gila punya ah dekat H.O.T. Nama pun 1997, mesti la zaman kegemilangan boy bands macam H.O.T, S.E.S etc. Dulu mana ada Exo ke Infinite ke Teen Top ke lol nope. And aku dapat merasakan diri aku ada kat dalam Eun Ji ni. Macam mana dia sacrifice masa dia semata sebab group kesayangan dia, macam mana marahnya dia kalau poster dia kena koyak ke apa ke, macam mana dia nangis sungguh-sungguh bila jumpa idols dia sobs jyeah so like me /facepalms/

Ehem lagi satu, sebab kenapa drama ni jadi fav aku, diorang speak in Busan accent. Ni paling aku suka sebab bunyi accent korea semua sedap-sedap haha. Especially Busan and Daegu la, aku suka dengar taktau kenapa lol.

Oh btw, Hoya dalam drama ni jadi yaoi T_T Sila google kalau taktau maksud yaoi tu apa ye. Uhm taktau la aku patut sedih ke tak tapi uhm uhm nope hahaha. Aku suka Hoya jadi yaoi dalam drama ni sebab dia sangat menjiwai watak dia as a yaoi guy. Dalam drama ni, Hoya fall in love dengan bestfriend dia sendiri, In Guk while In Guk pulak fall in love dengan Eun Ji while Eun Ji pulak ada hubungan dengan abang In Guk. So complicated la this drama, i know tapi tu yang buat drama ni best sangat T___T

Ada 4 scene Hoya dengan In Guk yang aku suka sangat macam asdfghjkl tapi one of em yang ni ;


Sebab dia macam ala-ala fanfic gitu urgh. Ok dah taknak tunjuk lebih, haha nanti korang tengok sendiri ok. Aku rate drama ni 4/5 stars OuO

Now dah ada Reply 1994 but seriously, aku taknak tengok sebab aku dapat tau ada kiss scene Baro dengan sorang guy ni sapa entah so i was like EUWWWWW HOW BOUT NOPE -___- Sorry to Baro/B1A4 fans but uhm kalau korang nak tengok jugak, tengok lah. Aku tak larang pun lol ^^V


Master's Sun


I bet this drama ramai yang dah tengok kot. Sebab bila orang tanya pasal kdrama, mesti orang sebut pasal drama ni dulu. Ok tbvh aku pun macam tu haha. Aku tanya orang, and diorang suggest kat aku supaya tengok drama ni. So i did, and walaweh now am here doing some reviews kahkah.

Sesiapa yang nak tengok drama ni, hati kena kuat dan kental. Mental dan fizikal pun kena sentiasa bersedia lol sebab dalam drama ni akan ada banyak hantu T_T Aku almost tutup tab masa tengok episode first part 1 ahahaha stupid me. Aku penakut sebenarnya, lagi-lagi kalau tengok sorang-sorang. Tak berani ah. Tapi aku try kuatkan diri jugak tengok drama ni sampai episode last. AKHIRNYA lol.

Hyo Jin (heroin) seorang yang ada sixth sense, yang boleh nampak hantu. So dia ni jenis yang sangat takut dengan dunia luar dan keadaan sekeliling dia sebab dia akan nampak hantu-hantu ni and most of them akan kejar dia, nak mintak tolong sebab ada hajat yang tak tertunai and so on sampai dia sendiri susah nak dapat tidur malam sebab asyik kena ganggu. Sampai lah satu hari, dia terjumpa dengan Ji Sub (hero) ni. Bila dia sentuh Ji Sub, hantu-hantu semua akan lari dan hilang. Yang ni aku pun tak sure kenapa -_- Sebab tu Hyo Jin mula rasakan yang dia sangat perlukan Ji Sub while Ji Sub pun perlukan Hyo Jin sebab ada kisah lama dia yang dia perlu selesaikan.

Kenapa tajuk drama ni Master's Sun? It's because Ji Sub is the Master, and Hyo Jin's name in the drama is Taeyang(a korean word for Sun) . Sooo yeah.

Bagi aku drama ni sedih, sebab tiap kali episode dalam drama ni habis mesti aku akan menangis -..- Drama ni banyak mengajar pasal life, buat aku rasa bersyukur sebab masih dapat hidup dan ada family yang complete. Sungguhlah kenapa aku perlu menangis tonton drama seram-lah-jugak ni i dont even know why /snorts/

So i rate this drama 4/5 stars jugak OuO

Aku tengah on the way tengok drama The Heirs sekarang ni tapi asyik sangkut-sangkut sebab malas sangat nak tengok. Malas sangat nak buat apa-apa pada Hari Mari Bermalas-malasan Sedunia Idora ini ha ha tak lawak zzZ~

Okay, that's all for now. Thanks for your time reading this :)

Kbye!

Samura sentiasa di hati


Assalamualaikum :]

Jumaat lepas, pergi muar. Plan nye nak pergi ambik sijil SPM. Tapi niat lain nak jumpa kengkawan sebenarnya muahaha. And rindu sekolah, rindu dorm, rindu kelas, rindu juniors :) SM Sains Muar (Samura) tetap di hati. The best school ever after TMS :)

I miss school. I miss everything. Rindu nak tidur kat kelas masa cikgu mengajar, rindu nak stay up kat bilik study sampai 4-5 pagi, rindu nak study group sama-sama masa prep, rindu nak dengar cikgu bebel, rindu nak tidur dalam dorm, rindu nak nangis sorang-sorang dalam kelas. Urgh serius rindu semua :( Jumaat haritu ingatkan nak jumpa cikgu-cikgu tapi tak sempat sebab sampai sana dah pukul 12.30pm. Kelas dah habis, cikgu-cikgu dah gerak balik, super juniors pun dah balik. Yang sempat pun jenguk kelas lama, dorm, dengan adik-adik dorm ngehngeh ^^V

Tapi sedih sebenarnya sebab tak jumpa classmates pun :( Most of them tak cuti, ramai yang tengah nak final exam sekarang ni. Pergi pun dengan budak Bijak semua. Azam, mana korang? :'(







Azamumtaz-ian, aku sorang ni. Mana korang? :'(


Masa ni kat blok Sargeant/Pujeng. Ahha serius rindu.


Maaf sesat haha. Pastu pergi makan Sushi King. Yakininku Bento kalini tak berapa sedap. Haritu aku makan sedap je, ni lain plak rasa -_- Maybe sebab takda selera kot masa tu cewah.


Pergi Samura pun sebab nak jumpa budak ni sebenarnya. My forever best bedmate ever. Serius rindu nak tidur sebelah kau memalam, and having deep conversations with you about life, homeworks, teachers, dormmates and stuffs :( Miss you loads. Sedih tak dapat borak lama. Oh btw nama dia Nurul Faqihah Yusof. Prefer calling her Qiha or Qih. And she's Bijackredible-ian :) ILY Qih ♥



Hai adik-adik akak semua lol. Tau tak ade yang perli aku sebab aku guna word "AKAK" ni -_- Diorang kata aku ni tak nampak macam akak tapi dah jadi golongan adik-adik ni semua haha tak guna betul diorang tu LOL. Maaf la muka tak berapa nak ready masa ni. Menyampah mak nokx -_-

Oh btw guys, they're my adik-adik dorm haha. Akak rindu nak marah korang semua ni. Duty dorm tak betul la, keceriaan lambat siap la, dorm tak lawa la hahaha. Oh dulu aku ni AJK Keceriaan(AJK Kecer) dorm hahaha. Sebab tu selalu marah diorang ni bila buat kecer main-main pastu tak lawa pastu lambat siap lol #demand #likeaboss. Tapi akak mana ada marah sangat kan kan, akak baik orangnye kan kan *wink* teehehee! Ok lah goodluck SPM ye kalian semua, akak yakin korang semua boleh buat. InsyAllah :) Alaaa, kacang jela SPM tu. Taugeh, bendi, sayur kangkung pon boleh OuO #eh

Lepasni kalau nak keluar, aku nak jumpa classmates aku ok. Azam, dengar tak ni? :(

Kbye!