Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


SM Exhibition / Korea Fair

Assalamualaikum :]

So pagi tadi aku pergi Korea Fair tu but aku lagi suka panggil dia SM Exhibition sebab semua barang Everysing from SM je yang ada. So jyeah. Pergi dengan Noelle, Teha, Laila, Aida and Fiqah. Sampai KLCC pukul 10.30am something like that mengharapkan Exo goods banyak yang dah restock balik. Tapi macam ASDFGHJKL menghampakan T___T


Exo goods banyak yang dah sold out especially their accessories macam Exo ring, bracelet etc dah sold out. Haritu pun ada jual polaroids Exo. Theyre much more cheaper than if you buy them online, TAPI DAH SOLD OUT /cries at corner/ Yang ada cuma tinggal baju Wolf 88 Exo yang berharga RM200+ sehelai, and seluar XOXO tapi tak sure how much sebab tak check tapi rasanya macam RM100+ camtu la ;_;

So aku macam sedih gila bikos most of Exo goods were already sold out and I FREAKING DIDNT BUY ANYTHING :-) except for the RM1 of Exo poster lmao (tu pun pakai receipt laila baru boleh tuntut poster tu) haaaaa i sound so pathetic SIGHS /(.-.)\

Takpe lah, at least duit simpan untuk comeback Exo akan datang wehuuu~ U_U


Hye this is me pororo aka poteto and laila with our babies exo especially kyungsoo and baekhyun sitting next to each other so yeah me and laila and kyungsoo and baekhyun and OMG baeksoo OMG OK BYE щ(ಥДಥщ)

Sebenarnya dari kat rumah lagi dah pikir nak buat macam ni........................... ;


Macam cool kan OuO Harga pon cool walaweh RM170+ seketul topi :-)


Yeah me..................and my...........bb /coughs/ imaginations........... ಥ_ಥ


HYE NANA BB THIS IS FOR YOU :-) /sorry for my derp face ha ha bye/


PMSL THIS. Laila had the urge to choke me bikos i was trying to flirt with her baekhyun so yeah lemme die laila. I'll go..........lemme jumps off cliff..............goodbye /drags baekhyun along/


Hye brat :-) /talks to sehona/


Hye brat......i love you bikos ure being a cutie pie in this pinky outfit while ure not /slaps u/

So, macam ni cerita dia. I was tired asking people around me to take pictures of me and Exo so...............i tried to do it by myself. When ure talking about DO IT ON YOUR OWN SELF, that means..............


JYEAH I TOOK SELCA WITH EXO YEAH WHY U MAD GURLS BASH ME IF U WANT.
AHAHAHAHAHAHHAHA CHOKES BYE /LARI/

But when my friends saw what i just did they were all like ;
Baik kau jangan buat OMG DODO KAU MEMALUKAN AKU /facepalms/

/SNORTS/ -..-


Lepastu dapat tangkap gambar dengan akak dan abang korea ni. OH PLEASE this korean guy is so freaking tall OMG i wonder if chanyeol is as tall as him :-) /SLAPS MY OWN FACE/

WAIT. Kenapa aku pendek sangat ni? She didnt even wear high heels kot but i omg ಠ_ಠ


Yeah from the left is Noelle, Teha, me pororo and Laila pororo too LMAO. Idek why did i covered laila's face as well but i just really want to and OMG we both look pretty match together and IDEK I LAUGHED AND STILL LAUGHING AT THIS AHAHAHAHAHAHAHAHAHA /throw bricks at self/

Oh, masa ni kitorang nak tengok movie Thor tapi Laila terpaksa balik awal sebab nak kejar bas balik Uni dia. So sebab tu tangkap gambar dulu before balik sobs. Uhm aku tengok cerita Thor sebab ramai cakap best. Aku......taktau nak comment macam mana. Sebab aku.............tidur dalam cinema -..- Bukan sengaja, tapi tak sengaja hihi. Actually malam before tu aku, tak dapat tidur ._. Serius. Aku masuk bilik pukul 3.30am and try tidur tapi tak boleh ._. Sampai la tetiba ibu aku masuk bilik and kejut, aku still tak tidur lagi and masa tu pulak dah pukul 6am ._. So yeah sepanjang perjalanan ke KLCC aku banyak bercakap and gelak sebab tu before sampai exhibition tu lagi aku dah mengantuk tahap ASDFGHJKL ಥ_ಥ Sebab tu aku decide untuk tidur dalam cinema dan berjanji di dalam hati.

Takpelah, nanti beli la cd Thor cetak rompak punya, tengok kat rumah. /sambil tutup mata/

Pastu aku tidur dengan tak berapa nyenyaknya sebab bising sangat dalam cinema tu but still lelap lah jugak dalam pertengahan cerita /snorts/ Eh eh but i still know the ending of the story ok. Loki still hidup dalam cerita tu, betul tak? :-) XOXO.

Pastu otw balik naik bas ke rumah pun aku, Noelle, Teha semua lelap dalam bas. PEACE YO ~..~V

Ok dah lah aku penat nak taip lagi. And ngantuk satu hal. Esok dengan Ahad ada family day dekat Port Dickson urgh OMG malas gila duhhhhhh ;_; CAN I NOT GO PLEASE OTL.


Oh yeah what you guys r thinking right now r totally right. Teha is judging me guys LOL.

Me : Do Kyungsoo, I LOVE YOU щ(ಥДಥщ)


Oh btw ni poster Exo yang aku beli dengan RM1 tu ha ha tak lawak that's all bye!

4 comments:

Yuii said...

omg this is sad ;_____; sehunie ../speechless/ poteto kyung i can't /crying/ omg poteto you sooo lucky u_________u /slap sehun/

aida idora said...

:----------------)

Naruha Atsuko said...

awesome!! are they really from korean?

aida idora said...

yep they really are korean bcause they cant speak in english ><