Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


The Catztees 1st Giveaway Contest

 photo baeksoo_zpsf123f74e.gif

Oh yeah my squishy baeksoo babies i approve ur relationship OuO

Assalamualaikum :]

Am home guysssssssss. Ha ha. Aku balik sehari awal sebenarnya (semalam) sebab banyak benor class cancel this very first week idek why but sokay i dont rly mind bikos i loike OuO Tapi aku balik uni balik pagi isnin nanti sebab class aku start petang wehuuuu :-------) And ive watched Exo Showtime this morning and aku spazz gila babeng kat twitter macam orang gila sampai laila hampir mengamuk sebab banyak sangat spoilers on her timeline LOLOLOL sorry not so sorry OuO

Ahem. So ok last month kot aku ada join satu GA ni. First time sebenarnya join GA kat facebook. Selalunya /selalu puih/ join GA kat blog je. Sebab kat facebook selalu macam susah sikit. Entahlah aku pun taktau la ha ha ok ignore me thankyu \("-_-) Aku join GA ni pun sebab aku dah kenal lama dengan owner site ni. Aku selalu order kpop tshirt daripada unnie ni la ahha. Baju Exo semua aku bantai beli kat dia sebab baju-baju dia bagi aku affordable and kualiti kain dia pon best :)

Ok GA ni bukan perlu follow-follow atau like-like macam selalu kena buat kat blog kan. Tapi GA ni kena pilih antara nak write fanfic ataupun edit gambar bias. Mula-mula aku konfius nak kena buat both ataupun salah satu. Bila tanya in details, baru la paham apa dia nak lol. So at first macam nak write fanfic kan since ive wrote a few dekat AFF tapi kalini macam tak yakin sangat sebab syarat nak write fanfic kena paling max pun dalam 2 pages. Aku pulak jenis kalau dah menaip memang takleh henti, and tak reti sangat tulis oneshot punya fanfic. So yeah, last-last aku pilih nak edit gambar je. While laila pulak dia wrote Kyungmyeon's fanfic ahahahahaha she said that was her first yaoi fic ever LMAO. Tapi memang sesuai lah dia buat fanfic sebab english dia terer tak macam aku haaa U_U Laila jugak la yang inform aku pasal GA ni haha dia yang ajak join :)

Hadiahnya pon best gila T________________T

 photo GA2_zps1666ac3f.jpg

 photo GA_zps55bfd8cb.jpg


So GA ni baru je tamat 26/11/13 haritu and dah umum pemenang pun. Andddddddddddd... *drumrolls*

 photo kpoptshirt_zps02d6b998.png

(〜^∇^)〜 Tenenenenenenenenenenenenggggg 〜(^∇^〜) 

I won! Hehehe tapi dapat 2nd place aje :) 1st place goes to Amalina Johar with her wonderful Chanbaek's fic asdfghjkl I JUST :-))))))))) Ive read hers and i was like wow macam related je fanfic dia dengan poster aku buat ni hahaha. Sebab dalam fanfic dia tu ada sebut pasal "guardian" and kebetulan tajuk poster aku pun "Winter Guardian". Tapi fanfic dia tu macam fluffy sikit, poster aku buat ni pulak jenis yang angsty so thats the differs la kan between ours'.

Click here to read.

Alhamdulillah menang no 2 hahaha. Actually nak sangat beg MCM tu sebab beg tu mahal kot kalau beli online T_T tak kira la official punya ke, unofficial punya ke kan. Walaupun unofficial but still, mahal la beg tu T_T i dont have enough money to buy that bag sobs. Tapi tu la kan, dah takda rezeki u_u Actually hadiah 1st prize dgn 2nd memang tak jauh beza sangat pun haha. Cuma aku dapat Infinite ASMAMA Necklace eh? ._. Aku pun taktau tu necklace yang macam mana ._. And i got Chanbaek's sticker T_T I know lately ive been shipping Chanbaek so damn hard but still, Kaisoo is my most fav of all T^T

Ya Allah, tak bersyukurnya aku ni -____________- hahahaha ok stop it.

So i wanna say a BIG thanks to Laila my another poteto and Nana my no longer poteto but biscuit lol sebab banyak membantu hihihihi tehik :> Thanks laila sebab ajak aku join GA ni and komen poster-poster aku yang tah pape tu lol, and thanks nana for her awesome tutos and banyak kasi komen pasal poster tu jugak. Dia suruh aku edit font tu ke bawah sikit tapi serious aku pemalas sangat ke hape time tu, terus submit je ahahaha sorry bb :*

Aku taktau apa jadi dengan colour poster tu tetiba macam dull semacam and tak original macam yang aku submit entah ler 눈_눈 lol. So here is the one yang aku submit. Full edited by me.

Click here to view poster.

And guys, do support and show some loves to this awesome site okay. Borong la banyak-banyak kpop tshirt from her sebab serious material kain dia best boleh stretch and sejuk and sedap pakai :) Nak buat design sendiri pon boleh, just inform her okay ^^

Click here to view her site on facebook. And here to view her blog.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EXO COMEBACK ON DEC.

 photo elf_zps6655aade.gif

.........................i donno them anymore................EXO NUGU 눈_눈

yeap, that was THEIR FREAKING PHOTO TEASER AND A VERY WONDERFUL CHRISTMAS TREE.
/pukes/

am pissing. idk anymore i need money kbye.



p/s : happy belated birthday dear my idiot giant park chanyeol ILU :*

No comments: