Freebies Links Facebook Twitter Ask Instagram Dayre Home


Freebies - Back To Top Button [EXO]

 photo kaisoowth_zps0b9cbe1b.gif

Me towards kaisoo : (╯°Д°)╯︵/(.□ . \) /(.□ . \)

Assalamualaikum :]

So kalinie ada nak kasi freebies baru. Hehe memandangkan besok nak balik uni dah, sebab tu terpikir macam nak buat freebies. Ni back to top button freebies :) Aku takda code untuk back to top button, tapi aku just boleh provide gambar je. Kalau nak code back to top button, boleh google eh. Belambak dah tutorials ada untuk back to top button ni :)

http://i.imgur.com/ukb1Pab.pnghttp://i.imgur.com/9fkmQPK.pnghttp://i.imgur.com/10zPIHO.pnghttp://i.imgur.com/24Pq6yQ.png
http://i.imgur.com/TwB5ejZ.pnghttp://i.imgur.com/KWNbVZh.pnghttp://i.imgur.com/8SDbv0S.pnghttp://i.imgur.com/WuDoSZY.png
http://i.imgur.com/GG9PhLM.png http://i.imgur.com/Gnz93SP.pnghttp://i.imgur.com/acrNoYf.png


[ click pada gambar untuk ambil ]

Jumpa Exo chibis ni kat tumblr. Creds to the rightful owner ^^

Sorry kyungsoo punya takda sebab aku dah guna LOL. Korang boleh tengok contoh kyungsoo yang aku dah guna ni kat tepi belah kanan blog aku ni hihi :> Uhm aku rasa luhan punya chibi paling comel kat atas tu idek why maybe he really is. Oh yeah he really is u_u /nods/

Leave comment kalau ambil okay :)

Btw, aku baru buat affiliates baru. Inform me kalau nak exchange links okay :)


And and i need your help please, guys...? ._. Click gambar kat bawah ni and minta jasa baik anda sekalian tolong like kan gambar ni >#< Haish malu ah mintak tolong orang main like-like ni tapi.....uhm yeah ok nvm ignore me pls.



Thanks loves! :---)))) ♥

Kbye!

8 comments:

Nan Lulu said...

Kak Dora, mintak Kris dengan Suho~ Don't worry I won't take your Kyungsoo~ :D

Illi Chunji said...

kak dora,
saya amik satu!
thanks. sangat lawaaa

ashyaziz said...

Comel sangat! Saya ambil satu yer.Thanks :)

aida idora said...

nan lulu, illi chunji, ashyaziz, okay welcome~ ambiklah :)

nurlina khalida said...

saya ambil satu yee :) thank you :)

Aman Dza Salma said...

saya ambil satu ^^

nurita fitriana said...

Comellha , saya ambik satu :)

siti rafhanah said...

Assalammualaikum..kak dora saya amik satu ye..thanks,,